The Aeronauts trailer| Οι Eddie Redmayne και Felicity Jones μας καλούν να πετάξουμε ψηλά μαζί τους

Και παρά τις αντιξοότητες γίνονται πρωτοπόροι των αιθέρων
30 Αυγούστου 2019 12:32
The Aeronauts trailer| Οι Eddie Redmayne και Felicity Jones μας καλούν να πετάξουμε ψηλά μαζί τους

Η Amazon Studios έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το βιογραφικό δράμα-περιπέτεια εποχής The Aeronauts όπου ο βραβευμένος από με Χρυσό Αγαλματίδιο, Eddie Redmayne (The Theory of Everything) και η Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στο σινεμά μετά την Θεωρία των Πάντων.

Τα παραπάνω ονόματα της υποκριτικής συνεργάζονται για ακόμη μία φορά στο νέο αυτό φιλμ για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Tom Harper (Peaky Blinders, War & Peace) ενώ το σενάριο επεξεργάστηκε ο Jack Thorne (Wonder, How I Live Now).

Οι δύο ηθοποιοί ερμηνεύουν ένα ακόμη κινηματογραφικό ζευγάρι, την Amelia Wren, την χειρίστρια ενός αερόστατου, και τον επιστήμονα σύντροφό της, James Glaisher, οι οποίοι εν έτει 1862 υποτίθεται ότι πραγματοποίησαν μία σπουδαία εναέρια εξερεύνηση κατορθώνοντας με το αερόστατό τους να ανέβουν σε ύψος που μέχρι τότε κανείς δεν είχε επιχειρήσει να φτάσει, συλλέγοντας σημαντικά στοιχεία σε αυτήν τους την απόπειρα τους παρά τους κινδύνους που βρήκαν μπροστά τους, και ανοίγοντας νέες οδούς γνώσης για τον άνθρωπο μέσω της παρατήρησης και της σχολαστικής αναζήτησης.

Ως παραγωγοί λειτούργησαν εδώ οι David Hoberman και ο Todd Lieberman της Mandeville Films.

Το The Aeronauts αναμένεται να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: