The King: Ο Timothée Chalamet είναι ο Βασιλιάς στο πρώτο trailer της νέας ταινίας του Netflix

Το υπέρλαμπρο cast περιλαμβάνει τους Robert Pattinson και Ben Mendelsohn
29 Αυγούστου 2019 17:54
The King: Ο Timothée Chalamet είναι ο Βασιλιάς στο πρώτο trailer της νέας ταινίας του Netflix

To Netflix, μετά τo Outlaw King, ετοιμάζει μια ακόμη δραματική ταινία εποχής με υπέρλαμπρο καστ και έναν δοκιμασμένο σκηνοθέτη. Το πρώτο trailer του The King έκανε ντεμπούτο και πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Όσκαρ, Timothée Chalamet του Call My By Your Name στην κινηματογραφική μεταφορά των έργων του William Shakespeare, Henry IV και Henry V. 

Αρχικά, το φιλμ ήταν σε παραγωγή της Warner Bros. αλλά η γιγαντιαία streaming υπηρεσία άνοιξε το πορτοφόλι της και απέκτησε ακόμη μια μεγάλη παραγωγή για τον κατάλογό της. Εδώ ο ταλαντούχος Chalamet υποδύεται τον δύστροπο βασιλιά Henry, ο οποίος αναδύεται στον βρετανικό θρόνο αμέσως μετά τον θάνατο του πατέρα του και θα πρέπει να ορθοποδήσει ένα πολιτικά διεφθαρμένο βασίλειο, που έχει αποδεκατιστεί λόγω του πολέμου. 

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ καθώς το cast είναι γεμάτο μεγάλα ονόματα όπως ο Robert Pattinson, Ben Mendelsohn, Sean Harris και Joel Edgerton. Πίσω από τη καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο David Michod, γνωστός για το War Machine με τον Brad Pitt, αποτελώντας έτσι τη δεύτερη ταινία σε συνεργασία με το Netflix.

Στη φωτογραφία συναντάμε τον Adam Arkapaw των Macbeth, Assassin's Creed και Animal Kingdom, ενώ στη μουσική επιμέλεια βρίσκεται ο Nicholas Britel των Moonlight και Succession. Καθίσταται αντιληπτό πως θα είναι ένα ακόμη φιλμ που θα προωθηθεί έντονα από το Netflix για την κούρσα των Oscars. 

Το The King θα κυκλοφορήσει αυτόν τον χειμώνα στο Netflix και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες.