The Irishman: Απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας για τους κινηματογράφους

Το γκανγκστερικό έπος του Scorsese θα έχει διπλή διανομή
27 Αυγούστου 2019 20:57
The Irishman: Απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας για τους κινηματογράφους

Τελικά, το Netflix κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους διανομείς και να ανακοινώσει το επίσημο πλάνο κυκλοφοριών του The Irishman στις αίθουσες. Συγκεκριμένα, το άκρως αναμενόμενο γκανγκστερικό έπος του σκηνοθέτη Martin Scorsese θα προβληθεί πρώτα στις σκοτεινές αίθουσες ξεκινώντας από τη 1η Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Έπειτα, στις 8 Νοεμβρίου θα επεκταθει σε περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ δεν αποκλείεται να διανεμηθεί κινηματογραφικά και στη χώρα μας. Επ' αυτού όμως περιμένουμε επίσημη ενημέρωση. Να σημειωθεί πώς η παγκόσμια πρεμιέρα του "Ιρλανδού" θα γίνει στην εναρκτήρια βραδιά του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, το Netflix και ο επικεφαλής του προγράμματος, Ted Sarandos, δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο ούτως ώστε το Irishman να προβληθεί στις μεγάλες κινηματογραφικές αλυσίδες της Αμερικής όπως τα AMC και Cineplex. Παρόλα αυτά, αποτελεί το πιο επιθετικό λανσάρισμα ταινίας auteur σκηνοθέτη μετά το βραβευμένο με Όσκαρ, ROMA, του Alfonso Cuaron, το οποίο προβλήθηκε 21 μέρες νωρίτερα στους κινηματογράφους. 

Η ταινία θα αποτελέσει το μεγάλο reunion του Scorsese με τον Robert De Niro μετά από 24 χρόνια, ενώνοντας τις δυνάμεις του με δυο ακόμη "ιερά τέρατα" γκαγνκστερικών ταινιών, τους Al Pacino και Joe Pesci. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του Netflix.

Το The Irishman θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix στις 27 Νοεμβρίου 2019.