Lucy in the Sky trailer | Η Natalie Portman βλέπει τον κόσμο από ψηλά, θαυμάζοντας το αχανές σύμπαν

Και ξαφνικά τα προβλήματά της στη Γη φαντάζουν πολύ ασήμαντα
27 Αυγούστου 2019 10:33
Lucy in the Sky trailer | Η Natalie Portman βλέπει τον κόσμο από ψηλά, θαυμάζοντας το αχανές σύμπαν

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το διαστημικό δράμα Lucy in the Sky για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο δημιουργός των τηλεοπτικών σόου Fargo και Legion, Noah Hawley, που επιμελήθηκε και την σκηνοθεσία του όλου εγχειρήματος για λογαριασμό της Fox Searchlight, με σταρ την Natalie Portman (Black Swan, V for Vendetta, Léon: The Professional).

Αρχικά φημολογήθηκε ότι η Reese Witherspoon (Big Little Lies, Walk the Line, American Psycho) θα αναλάμβανε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά εν τέλει λειτούργησε ως παραγωγός μαζί με την Bruna Papandrea.

Το έργο αφορά μία παντρεμένη αστροναύτη, την ‘Lucy Cola’, που γυρίζει στη Γη, ύστερα από μία διαστημική αποστολή και αρχίζει έναν παράλληλο δεσμό με κάποιον συνάδελφό της (Jon Hamm). Και ενώ υπάρχει ήδη ένα χάσμα με την οικογένειά της, αυτό μοιάζει να διευρύνεται ακόμη περισσότερο και κυρίως σε σχέση με τον σύζυγό της (Dan Stevens). Η ηρωίδα παλεύει να διαχειριστεί το ότι περνώντας πολλές μοναχικές ώρες στο διάστημα την έχει κάνει να θέλει να απομακρυνθεί από τους οικείους της. Όταν το παράνομο ειδύλλιό της κινδυνέψει εξαιτίας μίας εκπαιδευόμενης αστροναύτη (Zazie Beetz), η ‘Lucy’ αρχίζει να χάνει τον έλεγχο του εαυτού και των αντιδράσεών της.

Οι Brian C. Brown και Elliott DiGuiseppi υπογράφουν το σενάριο του φιλμ το οποίο βασίζεται στην αληθινή περίπτωση της Lisa Nowak, μίας αστροναύτη που το 2007 συνελήφθη για την απαγωγή της πιλότου της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, Colleen Shipman, που εμπλεκόταν ερωτικά με τον William Oefelein, δηλαδή με τον εραστή της Lisa. Παρακάτω έπεται και το αντίστοιχο trailer του Lucy in the Sky: