Motherless Brooklyn trailer | Ο Edward Norton επωμίζεται καθήκοντα ιδιωτικού ντεντέκτιβ

Και είναι αποφασισμένος να βρει τον άνθρωπο που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον μέντορά του
26 Αυγούστου 2019 10:38
Motherless Brooklyn trailer | Ο Edward Norton επωμίζεται καθήκοντα ιδιωτικού ντεντέκτιβ

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ-δράμα περιόδου Motherless Brooklyn, με τον Edward Norton να κρατάει για ακόμη μία φορά την σκηνοθετική κλακέτα ύστερα από σχεδόν είκοσι χρόνια, ενώ ο Bruce Willis και η Gugu Mbatha-Raw τον πλαισιώνουν υποκριτικά.

Το εν λόγω noir φιλμ συνιστά μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος (εκδ. 1999) του Jonathan Lethem στη μεγάλη οθόνη. Ο Norton ωστόσο, διάλεξε τα τεκταινόμενα του φιλμ αντί να διαδραματίζονται κατά την δεκαετία του ’90 να τοποθετούνται χρονικά γύρω στο ’50 στην Νέα Υόρκη. Βασικός ήρωας εδώ είναι ο ιδιωτικός ντεντέκτιβ ‘Lionel Essrog’ (Norton) ο οποίος πασχίζει να ελέγξει τα φωνητικά και κινητικά τικ που εμφανίζει κάθε τόσο εξαιτίας του Συνδρόμου Tourette.

Παράλληλα, αναλαμβάνει να εξιχνιάσει μία υπόθεση-πρόκληση, την δολοφονία του μέντορά του, ‘Frank Minna’ (Willis) και να βρει πώς το τραγικό αυτό συμβάν συνδέεται με μία αινιγματική και γοητευτική γυναίκα, την ‘Laura Rose’(Mbatha-Raw). Μάλιστα, για αυτήν ο ‘Essrog’ από την αρχή υποψιάζεται ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην όλη εξέλιξη, και κάτι τέτοιο φαίνεται να τον ιντριγκάρει ακόμη πιο πολύ.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Willem Dafoe, Alec Baldwin, Leslie Mann, Bobby Cannavale, Fisher Stevens, και η Cherry Jones.

Το Motherless Brooklyn έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στο Ηνωμένο Βασίλειο 1η Νοεμβρίου του 2019.