Lady and the Tramp: Το πρώτο trailer του remake της Λαίδης και του Αλήτη είναι αξιαγάπητο

Γιατί σαν τη σκυλίσια αγάπη δεν έχει!
25 Αυγούστου 2019 12:46
Lady and the Tramp: Το πρώτο trailer του remake της Λαίδης και του Αλήτη είναι αξιαγάπητο

Μετά την πρώτη φωτογραφία του αξιολάτρευτου τετράποδου ζευγαριού, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer του νέου Lady and the Tramp, που θα κάνει πρεμιέρα ως μια από τις πρώτες πρωτότυπες ταινίες του Disney+. Στο live-action remake του κλασικού κινουμένων σχεδίων φιλμ της Disney με τίτλο Η Λαίδη και ο Αλήτης του 1955 πρωταγωνιστούν η Tessa Thompson στο ρόλο της Λαίδης και ο Justin Theroux στο ρόλο του Αλήτη. 

Η εμβληματική ιστορία αγάπης του σκύλου από τα "αλώνια" και της σκυλίτσας από τα "σαλόνια" θα ξαναζωντανέψει με δύο πραγματικά, αξιολάτρευτα, τετράποδα ως πρωταγωνιστές και με λίγη βοήθεια από τα CGI για να τους δώσουν εκφράσεις. Μια προσέγγιση διαφορετική από την εξαιρετικά ρεαλιστική του πρόσφατου remake του The Lion King του Jon Favreau, η οποία συνάντησε αρκετούς επικριτές. 

Το φιλμ που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες σκηνοθετεί ο Charlie Bean (The LEGO Ninjago Movie) σε σενάριο Andrew Bujalski. Το cast συμπληρώνουν οι: Kiersey Clemons και Thomas Mann σε κανονικούς ρόλους, ενώ τις φωνές τους δανείζουν οι Janelle MonáeSam ElliottBenedict WongKiersey ClemonsYvette Nicole BrownThomas MannAshley JensenArturo Castro και Adrian Martinez.

Το Lady and the Trump θα κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα με το λανσάρισμα του Disney+ στις 12 Νοεμβρίου για τις ΗΠΑ.