Breaking Bad: Το πρώτο trailer της sequel ταινίας είναι εδώ - Έρχεται στο Netflix

Τα αποκαλυπτήρια του "El Camino: A Breaking Bad Movie"
25 Αυγούστου 2019 11:05
Breaking Bad: Το πρώτο trailer της sequel ταινίας είναι εδώ - Έρχεται στο Netflix

Από το πουθενά και εκεί που σας μεταφέραμε ότι τα γυρίσματα της έχουν ολοκληρωθεί κάτω από άκρα μυστικότητα, το Netflix έριξε τη βόμβα και ανακοίνωσε επίσημα την sequel ταινία του Breaking Bad, δίνοντας μάλιστα και ένα πρώτο teaser. Η ταινία φέρει τον τίτλο "El Camino: A Breaking Bad Movie" και το teaser που θα δείτε παρακάτω είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που ίσως να περιμένατε.

Ο Skinny Pete πρώην συνεργάτης του Jesse Pinkman ανακρίνεται απο την αστυνομία. "Δεν έχω ιδέα που βρίσκεται. Ούτε που πηγαίνει...βόρεια, νότια, δυτικά, ανατολικά, στο Μεξικό, στο φεγγάρι..." ακούγεται να λέει στους αστυνομικούς. 

Συνεχίζει όμως και λέει: "Ακόμα και να ήξερα, δεν θα σας έλεγα...Δεν υπάρχει περίπτωση να σας βοήθησω να βάλετε τον Jesse Pinkman πίσω στο κλουβί."

Το teaser έχει τάσεις μυστικοπάθειας και δεν αποκαλύπτει κάτι περισσότερο. Ξέρουμε ότι θα πρωταγωνιστεί πλέον επίσημα ο Aaron Paul ως Jesse Pinkman μετά τα γεγονότα της σειράς, ωστόσο κανένα άλλο μέλος του cast δεν ανακοινώθηκε. Το El Camino έρχεται δια χειρός του δημιουργού του Breaking Bad, Vince Gilligan, ο οποίος ανέλαβε τη σκηνοθεσία και το σενάριο.

Με τη σειρά του, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και μια σύνοψη του άκρως αναμενόμενου φιλμ: 

Στον απόηχο της δραματικής απόδρασής του από την σκλαβιά, ο Jesse θα πρέπει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του, ούτως ώστε να χτίσει κάποιο είδος μέλλον για τον ίδιο. 

Ακολουθεί το πρώτο poster της sequel ταινίας, που είναι αρκετά "Breaking Bad" στο ύφος της.

Το El Camino: A Breaking Bad Movie θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 11 Οκτωβρίου.