Frankie trailer | Μία οικογένεια αποχαιρετά ένα αγαπημένο μέλος της με φόντο την πανέμορφη Sintra

Kαι επανεκτιμά όλα όσα αξίζει να γευτεί κανείς στη ζωή
23 Αυγούστου 2019 09:42
Frankie trailer | Μία οικογένεια αποχαιρετά ένα αγαπημένο μέλος της με φόντο την πανέμορφη Sintra

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα Frankie του Ira Sachs ο οποίος επιμελήθηκε εν προκειμένω και το σενάριο από κοινού με τον Mauricio Zacharias, ενώ σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τους Isabelle Huppert, Greg Kinnear, Marisa Tomei, Brendan Gleeson και τον Jérémie Renier.

Το εν λόγω έργο που έκανε διεθνές άνοιγμα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών εστιάζει στις τρεις γενιές μίας ευρωπαϊκής οικογένειας, οι οποίες συναντιούνται στην γραφική πόλη Sintra της Πορτογαλίας για να βρεθούν μία τελευταία φορά όλοι μαζί για διακοπές μιας και η μητριαρχική μορφή του σπιτιού τους πλησιάζει πια πολύ κοντά στην δύση της ζωής της. Κατά την διάρκεια της εξόρμησής τους σε αυτόν τον μαγευτικό προορισμό θα βιώσουν μία μοναδική εμπειρία που θα τους κάνει να αναθεωρήσουν πάνω σε πολλά ζητήματα που άπτονται των διαπροσωπικών σχέσεων, της προσωπικής ολοκλήρωσης και της συμφιλίωσης με το αιώνιο αναπόφευκτο.

Το Frankie αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη Γαλλία στις 28 Αυγούστου του 2019, ενώ στις Η.Π.Α. θα διανεμηθεί από την Sony Pictures Classics στις 25 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: