Ναι, το Matrix 4 είναι γεγονός με επιστροφή Keanu Reeves ως Neo

Ετοιμαστείτε να μπείτε ξανά!
20 Αυγούστου 2019 23:25
Ναι, το Matrix 4 είναι γεγονός με επιστροφή Keanu Reeves ως Neo

Είστε σίγουρα έτοιμοι να μπείτε ξανά στο Matrix; Εδώ και καιρό οι φήμες περί επιστροφής του The Matrix ήταν ηχηρές και βγήκαν εν τέλει αληθινές. Η Warner Bros. έκανε την ονειρεμένη ανακοίνωση του Matrix 4, στο οποίο θα επιστρέψει ο Keanu Reeves στον εμβληματικό ρόλο του Neo καθώς και η Carrie-Ann Moss ως Trinity! 

Σα να μην έφτανε αυτό η Lana Wachowski -η μία εκ των αδερφών που σκηνοθέτησαν την πρώτη τριλογία- θα σκηνοθετήσει και θα υπογράψει το σενάριο από το νέο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς επιστημονικής φαντασίας.

H τριλογία του franchise απαρτίζεται από τα The Matrix, The Matrix Reloaded και The Matrix Revolutions, τα οποία συνολικά απέφεραν πάνω από $1.6 δισεκατομμύρια, τα οποία είχαν σκηνοθετηθεί από τους τότε αδερφούς Wachowski, πριν προχωρήσουν στην αλλαγή φύλου. H Lana Wachowski δήλωσε για την επιστροφή της στον κόσμο του Matrix: 

"Πολλές από τις ιδέες που η Lilly και εγώ εξερευνήσαμε πριν από 20 χρόνια σχετικά με την πραγματικότητά μας έχουν γίνει πιο επίκαιρα τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτοί οι χαρακτήρες θα επιστρέψουν στη ζωή μου και είμαι εγνώμον που θα έχω ξανά την ευκαιρία να συνεργαστώ με τους εκπληκτικούς φίλους μου."

Τα γυρίσματα του The Matrix 4, σύμφωνα με το Variety, θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2020.