Underwater trailer | Η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί σε μία κλειστοφοβική, θαλάσσια περιπέτεια

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του William Eubank
20 Αυγούστου 2019 11:02
Underwater trailer | Η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί σε μία κλειστοφοβική, θαλάσσια περιπέτεια

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Underwater την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο William Eubank, με τους Brian Duffield και Adam Cozad να έχουν επιμεληθεί το σενάριο, ενώ η Kristen Stewart ηγείται εδώ του cast.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία ομάδα επιστημόνων οι οποίοι καλούνται να αγωνιστούν σκληρά για την επιβίωσή τους τη στιγμή που οι υποθαλάσσιες εγκαταστάσεις του ερευνητικού τους κέντρου καταλήγουν στον βυθό έπειτα από έναν μεγάλο σεισμό. Πλέον, ο χρόνος μετράει αντίστροφα, με το οξυγόνο τους να λιγοστεύει, το νερό να έχει μπλοκάρει σχεδόν κάθε πιθανή έξοδο διαφυγής και ένα παράξενο πλάσμα να τριγυρνάει πολύ κοντά τους στο σκοτεινό πυθμένα. 

Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η 20th Century Fox, με το επιτελείο των ηθοποιών να συμπληρώνουν επίσης οι: Vincent Cassel, Jessica Henwick, John Gallagher Jr., Mamoudou Athie, και ο T.J. Miller.

Το Underwater αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Walt Disney Studios Motion Pictures στις 10 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: