Thor 4: Φήμες πως ο Ryan Gosling ετοιμάζει βαλίτσες για το MCU; (pics)

Το ραντεβού με τον Taika Waititi που ξέσπασε τις φήμες
18 Αυγούστου 2019 17:25
Thor 4: Φήμες πως ο Ryan Gosling ετοιμάζει βαλίτσες για το MCU; (pics)

Οδεύει ο Ryan Gosling στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel; Έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από τότε που η Marvel ανακοίνωσε το πρόγραμμα κυκλοφοριών του Phase 4, με το Thor 4 να αποτελεί μια από τις μεγάλες εκπλήξεις και την επιστροφή του Taika Waititi στο σενάριο και τη σκηνοθεσία του sequel του Thor: Ragnarok

Έκπληξη προκάλεσε και το concept του φιλμ, στο οποίο οι Chris Hemsworth και Tessa Thompson θα επιστρέψουν ως Valkyrie και Thor, μαζί με την Jane Foster της Natalie Portman, η οποία θα μεταμορφωθεί στην Mighty Thor. Ωστόσο το cast δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και ο Waititi θα πρέπει να το στελεχώσει με περισσότερους ηθοποιούς, καθώς έχει έτοιμο το σενάριο και τα γυρίσματά του φιλμ θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2020.

Ο φωτογραφικός φακός του Just Jared απαθανάτισε τους Taika Waititi και Ryan Gosling μαζί, κάθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες των παπαράτσι εντοπίστηκαν να γευματίζουν πριν από μερικές μέρες στο Λος Άντζελες. Έτσι, ξέσπασαν οι φήμες πως ο σκηνοθέτης του Thor: Love and Thunder συζήτησε με τον δις υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό τη συμμετοχή του στην ταινία.

Αν και ακόμα πρόκειται απλώς για φήμες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες ρεπορτάζ και πληροφορίες πως πράγματι γίνονται διαπραγματεύσεις για να γίνει μέλος του MCU ο Gosling. 

Κάποια στιγμή κιόλας ο Gosling είχε ακουστεί για το cast του live-action AKIRA που ετοίμαζει ο Waititi, αλλά τελικά το project μπήκε στον πάγο μέχρι νεωτέρας, εξαιτίας του νέου Thor. 

Αξίζει να αναφέρουμε, επίσης, πως η Marvel είχε εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της για τον πρωταγωνιστή των La La Land και First Man, όντας ένα από τα υποψήφια ονόματα για να υποδυθεί τον Doctor Strange, πριν από μερικά χρόνια. 

Το Thor: Love and Thunder είναι προγραμματισμένο για τις 5 Νοεμβρίου 2021.