Black Panther 2: Μια ακόμη επιβεβαιωμένη επιστροφή για το cast

Ξανά στο ρόλο του Everett Ross ο Martin Freeman
16 Αυγούστου 2019 20:22
Black Panther 2: Μια ακόμη επιβεβαιωμένη επιστροφή για το cast

Αν και δεν αποτέλεσε μέρος της ανακοίνωσης του Phase 4 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel στο πλαίσιο του SDCC 2019, το sequel του Black Panther έχει επιβεβαιωθεί ήδη πως ετοιμάζεται και κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε στο Phase 5. Δεν γινόταν να μη συνεχιστεί άλλωστε, όντας η πιο επιτυχημένη solo ταινία των Marvel Studios με $1.3 δισεκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως. 

Επομένως, η επιστροφή του Ryan Coogler στη σκηνοθεσία αλλά και του Chadwick Boseman ως Τ'Challa έχει κλειδώσει προ πολλού για το Black Panther 2. Τώρα, έγινε γνωστό πως ένας ακόμη ηθοποιός του βασικού cast της πρώτης ταινίας θα επιστρέψει για μια ακόμη περιπέτεια στη Wakanda.

Μιλώντας στο Collider στο πλαίσιο της νέας του ταινίας, Ode to Joy, ο Martin Freeman (τον ξέρετε και από το Sherlock) που υποδύθηκε τον πράκτορα της CIA, Everett Ross, αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει στο επόμενο Black Panther:

Από όσο ξέρω θα επιστρέψω και θα είμαι στο επόμενο Black Panther. Έτσι αντιλαμβάνομαι. Ωστόσο, το πότε αυτό θα συμβεί δεν το γνωρίζω. 

Εφόσον, το Black Panther 2 αποτελέσει -εκτός απροόπτου- μέρος του Phase 5 του MCU, τότε αναμένεται μετά το 2022, μιας και τότε ολοκληρώνεται το Phase 4.