Last Christmas trailer | H Emilia Clarke πρωταγωνιστεί στη φρέσκια, ρομαντική κωμωδία του Paul Feig

Και η σταρ του ‘Game of Thrones’ υποδέχεται τα Χριστούγεννα με χτυποκάρδι
15 Αυγούστου 2019 07:26
Last Christmas trailer | H Emilia Clarke πρωταγωνιστεί στη φρέσκια, ρομαντική κωμωδία του Paul Feig

H Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη αισθηματική κωμωδία Last Christmas την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Paul Feig, με τους Bryony Kimmings και Emma Thompson να επιμελούνται το σενάριο, και την Emilia Clarke (Game of Thrones) να ηγείται του cast.

Η πλοκή εστιάζει σε μία νέα γυναίκα, την ‘Kate’ (Clarke) η οποία έχει την τάση να είναι πολύ επιρρεπής σε όχι και τόσο κατάλληλες επιλογές και ειδικά όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Κάποια στιγμή λόγω οικονομικής στενότητας, και με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων να πλησιάζει, αναγκάζεται να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψει ως ξωτικό-βοηθός του Άι Βασίλη στο εμπορικό κέντρο της γειτονιάς της στο Λονδίνο. Η συγκυρία το φέρνει λοιπόν, έτσι που θα κάνει μία απροσδόκητα ευχάριστη γνωριμία με τον ‘Tom’(Henry Golding). Και ενώ τα πράγματα μεταξύ τους φαίνεται να πηγαίνουν ασυνήθιστα καλά, δεν θα αργήσει να αλλάξει όλο αυτό από τον παράγοντα του απρόβλεπτου ώστε η ηρωίδα να μπει και πάλι σε απίστευτες περιπέτειες!

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν επιπλέον οι: Michelle Yeoh, Emma Thompson, Patti LuPone, Ingrid Oliver, Sue Perkins και η Lydia Leonard.

Το Last Christmas αναμένεται να διανεμηθεί σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 15 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: