Little Women trailer | Οι “Μικρές Κυρίες” της Loisa May Alcott ξαναζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη

Με την υπογραφή της Greta Gerwig και ένα διαλεχτό cast
14 Αυγούστου 2019 11:51
Little Women trailer | Οι “Μικρές Κυρίες” της Loisa May Alcott ξαναζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη

Η Sony Pictures Entertainment έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα εποχής Little Women, την κινηματογραφική διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος “Μικρές Κυρίες” της Loisa May Alcott, με την Greta Gerwig (Lady Bird) να κάθεται εδώ στην καρέκλα της σκηνοθεσίας.

Το cast απαρτίζουν η Saoirse Ronan (Mary Queen of Scots, Lovely Bones, Hanna) ως η ‘Jo March’, η Emma Watson (Harry Potter movies, Beauty and the Beast) ως η ‘Meg March’, o Timothee Chalamet (Call Me By Your Name, Hot Summer Nights, Hostiles) ως ο ‘Laurie Laurence’, η Florence Pugh (King Lear, The Falling, Marcella) ως η ‘Amy March’, η Laura Dern (Twin Peaks, Jurassic Park), η Meryl Streep και ο James Norton.

Ο βασικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από τις αδερφές ‘Jo’, ‘Meg’, ‘Amy’, και την ‘Beth’ στην μετεμφυλιακή περίοδο της Αμερικής και τον αγώνα της οικογένειας αυτής να συμβαδίσει με τις νέες εξελίξεις που προέκυψαν και να ορθοποδήσει το κάθε μέλος της με τον δικό του τρόπο. Οι κοπέλες αυτές πλησιάζοντας σταδιακά προς την ενηλικίωσή τους θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωπες με σοβαρότερες ευθύνες, να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό και τα χαρίσματά τους όπως άλλωστε και συναισθήματα που ποτέ πριν δεν είχαν βιώσει.

Την χρηματοδότηση του όλου project αναλαμβάνει η Sony καθώς και οι: Amy Pascal, Denise Di Novi, Robin Swicord, και η Andrea Giannetti για λογαριασμό της Columbia Pictures.

To Little Women αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. ανήμερα Χριστουγέννων του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: