Disney: Έρχονται reboot των Home Alone και Night at the Museum

Για χάρη του Disney+
07 Αυγούστου 2019 10:02
Disney: Έρχονται reboot των Home Alone και Night at the Museum

Το Home Alone το γνωρίσαμε πίσω στο μακρινό πλέον 1990 με πρωταγωνιστές τους Macaulay Culkin, Joe Pesci και Daniel Stern. Μετά από την τεράστια επιτυχία του πρώτου κεφαλαίου, ο μικρός Kevin συνέχισε τις περιπέτειές του με το Home Alone 2, ενώ στο τρίτο και τέταρτο μέρος γνωρίσαμε καινούργια σκανδαλιάρικα παιδιά. Το Night at the Museum από την άλλη, έκανε το ντεμπούτο του το 2006 με τους Ben Stiller, Carla Gugino και Ricky Gervais σημειώνοντας μια θαυμάσια πορεία στον χώρο.

https://i.imgur.com/bZ06OMB.jpg

Τώρα, η Disney έχει ανακοινώσει πως τα διάσημα franchises θα επιστρέψουν για τα καλά, χωρίς να γνωρίζουμε αρκετές λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, ο CEO της εταιρίας, Bob Iger, μιλώντας για τα οικονομικά αποτελέσματα της Disney, επιβεβαιώσε ότι τα Home Alone και Night at the Museum θα επιστρέψουν για το Disney+, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για ταινίες ή σειρές. Έχουμε να κάνουμε με reboot που σημαίνει πως εκτός απροόπτου τα γεγονότα θα αφηγηθούν από την αρχή και με νέους πρωταγωνιστές.

Μετά από αυτή την επιβεβαίωση, ο Iger συνέχισε την δήλωσή του λέγοντας:

Είμαστε επίσης επικεντρωμένοι στην τεράστια βιβλιοθήκη της FOX για να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο στις πλατφόρμες μας.

https://i.imgur.com/238J06M.jpg

Να σας υπενθυμίσουμε πως τα διάσημα αυτά franchises ήταν αρχικά της 20th Century Fox, αλλά ανήκουν πλέον στην Disney, αφού εκείνη αγόρασε την πλειοψηφία των περιουσιακών στοιχείων της FOX για 71.3 δισεκατομμύρια δολάρια.