Little Monsters trailer | Μία νέα ζόμπι-Αποκάλυψη πλησιάζει και δεν πρόκειται για πλάκα!

Αν πάλι σας βοηθά το να ξεχαστείτε, εμπρός πάμε όλοι μαζί το «χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ»!
02 Αυγούστου 2019 08:18
Little Monsters trailer | Μία νέα ζόμπι-Αποκάλυψη πλησιάζει και δεν πρόκειται για πλάκα!

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το Little Monsters, τη μαύρη κωμωδία με ζωντανούς νεκρούς που φέρει την υπογραφή του Αυστραλού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Abe Forsythe, με πρωταγωνιστές την Lupita Nyong'o (Us, 12 Years a Slave) και τον Josh Gad.

Υποκριτικά τους πλαισιώνει ο Alexander England (Alien: Covenant) ως ο ‘Dave’, ένας ξεχασμένος μουσικός που προθυμοποιείται μόνος του να συνοδεύσει τον ανιψιό του σε μία εκδρομή του νηπιαγωγείου, διασκεδάζοντας και την υπόλοιπη τάξη παιδιών αφότου συμφωνεί και η παιδαγωγός τους, ‘Caroline’ (Nyong'o). Η κατάσταση εντούτοις, θα βρεθεί εκτός ελέγχου όταν ένας ανταγωνιστής του, ο ‘Teddy McGiggle’ (Gad) κάνει την εμφάνισή του εκεί και ξεκινά να διεκδικεί την προσοχή της δασκάλας.

Αυτό που οπωσδήποτε δεν προσδοκούσε ο κύριος ήρωας είναι ότι έρχεται το τέλος του κόσμου με το απρόσμενο ξέσπασμα μίας επιδημίας ζόμπι. Έτσι, ο ίδιος και η κυρία ‘Caroline’ πρέπει να προστατεύσουν τα μικρούλια από τα αιμοδιψή πλάσματα και μάλιστα με τρόπο που δεν θα πανικοβάλει τα πιτσιρίκια! Όπως για παράδειγμα με το να τραγουδήσουν όλοι μαζί εύθυμους σκοπούς!

Οι Keith και Jess Calder αναλαμβάνουν την παραγωγή της μεταποκαλυπτικής παρωδίας Little Monsters μέσω της Snoot Entertainment, καθώς επίσης και η Bruna Papandrea από την Made Up Stories. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: