Angel Has Fallen trailer | Ο Gerard Butler γίνεται ξανά ο σκληροτράχηλος ‘Mike Banning’

Όμως πρέπει να διαχειριστεί μία πρόκληση άνευ προηγουμένου
26 Ιουλίου 2019 11:00
Angel Has Fallen trailer | Ο Gerard Butler γίνεται ξανά ο σκληροτράχηλος ‘Mike Banning’

Η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο action θρίλερ Angel Has Fallen την σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο Ric Roman Waugh (Shot Caller), με πρωταγωνιστή φυσικά τον Gerard Butler (The Ugly Truth, RocknRolla, 300).

Το σενάριο εδώ επεξεργάστηκαν οι Creighton Rothenberger και Katrin Benedikt. Πρόκειται ουσιαστικά, για την 3η ταινία του franchise Has Fallen για το οποίο το έναυσμα έδωσε το Olympus Has Fallen (2013), και αργότερα δόθηκε συνέχεια με το London Has Fallen (2016).

Ο Butler επανέρχεται λοιπόν, ως ο μυστικός πράκτορας ‘Mike Banning’ που πρέπει να ξεφύγει από την πλεκτάνη που στήθηκε εις βάρος του, και να βρει τον αληθινό εν δυνάμει εκτελεστή του Προέδρου της Αμερικής (Morgan Freeman). Ο ‘Banning’ με ένα γκρουπ ομοσπονδιακών πρακτόρων να τον καταδιώκουν, και αθέατους εχθρούς, χρειάζεται πλέον να βάλει τα δυνατά του για να εγγυηθεί στην πράξη για την αθωότητά του.

Το cast συγκροτούν ακόμη μεταξύ άλλων και οι: Jada Pinkett Smith (The Matrix Reloaded), Lance Reddick (Fringe), Piper Perabo (Covert Affairs), Mark Gill, Matt O’Toole, Alan Siegel, Nick Nolte, Danny Huston, Tim Blake Nelson και ο John Thompson.

Το Angel Has Fallen έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 23 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: