Scary Stories to Tell in the Dark trailer | Αυτά τα γραπτά καλό είναι να μην πέσουν στα χέρια κανενός

Διαφορετικά, ο τρόμος θα ξεχυθεί στην πιο ανατριχιαστική του μορφή
24 Ιουλίου 2019 10:17
Scary Stories to Tell in the Dark trailer | Αυτά τα γραπτά καλό είναι να μην πέσουν στα χέρια κανενός

Κυκλοφόρησε νέο trailer για την επερχόμενη ταινία τρόμου Scary Stories to Tell in the Dark για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο André Øvredal (Trollhunter) σε παραγωγή του βραβευμένου από την Ακαδημία, Guillermo del Toro (The Shape of Water).

Το έργο αντλεί υλικό από τα αντίστοιχα μυθιστορήματα του Alvin Schwartz, με σημείο αναφοράς μία παρέα εφήβων οι οποίοι βρίσκουν μία συλλογή τρομακτικών ιστοριών οι οποίες μπορεί να ξεπηδήσουν από τις σελίδες τους και να φέρουν τον θάνατο στην μικρή πόλη των παιδιών. Οι ήρωες λοιπόν, πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να βγουν σώοι οι ίδιοι και οι οικείοι τους και να ξεφύγουν από τις φρικιαστικές οντότητες που έχουν καταλάβει το μέρος και θρέφονται από τον φόβο του καθενός.

Ο del Toro επόπτευσε και το σενάριο της διασκευής αυτής μαζί με τους Dan Hageman και Kevin Hageman. Το κομμάτι της παραγωγής επιβλέπουν εδώ οι: Sean daniel, Jason Brown, και η Elizabeth Grave.

Εμφανίζονται οι: Zoe Colletti, Michael Garza, Austin Abrams, Gabriel Rush, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint και ο Javier Botet.

Το Scary Stories to Tell in the Dark έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει να προβάλλεται στις Η.Π.Α. από τις 9 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: