Επίσημο: Οι X-Men θα έρθουν στο MCU - Θα γίνει η είσοδός τους στο Phase 5;

Τι ειπώθηκε στην Comic-Con;
22 Ιουλίου 2019 20:07
Επίσημο: Οι X-Men θα έρθουν στο MCU - Θα γίνει η είσοδός τους στο Phase 5;

Η φετινή Comic-Con αποτέλεσε ένα κομβικής σημασίας event για τη Marvel Studios καθώς εκεί ανακοινώθηκε το Phase 4 του κινηματογραφικού της σύμπαντος, ενώ δεν έλειψαν και μερικά βαρύγδουπα teasers για το μέλλον.

Ένα από αυτά έγινε σαφώς δια στόματος του Kevin Feige, αφεντικού των Marvel Studios, ο οποίος επιβεβαιώσε και επίσημα τον ερχομό των X-Men στο Marvel Cinematic Universe, αφήνοντας όμως να εννοηθεί πως κάτι τέτοιο ετοιμάζεται αλλά δεν θα το δούμε τουλάχιστον μέχρι το 2022.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Hall H panel είπε στο κοινό:

"Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να μιλήσουμε για τους μεταλλαγμένους και πως οι μεταλλαγμένοι θα χωρέσουν στο MCU".

Μια φράση που ειπώθηκε σαν σφήνα για να γνωστοποιήσει στους fans πώς η Marvel Studios εργάζεται ήδη στο πώς οι X-Men επιτέλους θα συναντηθούν με τους Avengers στην μετά Endgame εποχή, παρά το ότι αρκετά από τα κομμάτια του παζλ του Phase 4 παραμένουν καλυμμένα από ένα πέπλο μυστηρίου. Δεν αποκλείεται κιόλας οι X-Men να αποτελέσουν μέρος του Phase 5, μιας και πριν μερικούς μήνες προβλήθηκε το Dark Phoenix, η τελευταία ταινία του franchise επί διοίκησης 20th Century Fox, επομένως η Disney μπορεί να θέλει να περάσει αρκετός καιρός πριν τους επανεμφανίσει. 

Σα να μην έλειπε αυτό απαρίθμησε κιόλας πως υπάρχουν και άλλα υπό ανάπτυξη projects όπως τα Black Panther 2, Captain Marvel 2, Guardians of the Galaxy 3 αλλα και οι Fantastic Four

Ίσως στο πλαίσιο του D23 event της Disney τον προσεχή Αύγουστο να μάθουμε κάτι παραπάνω.