Monos trailer | Ο Alejandro Landes σκηνοθετεί μία ιδιαίτερη δραματική ιστορία ενηλικίωσης

Με πρωταγωνιστές τους Julianne Nicholson και Moisés Arias
18 Ιουλίου 2019 06:48
Monos trailer | Ο Alejandro Landes σκηνοθετεί μία ιδιαίτερη δραματική ιστορία ενηλικίωσης

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα-θρίλερ επιβίωσης Monos για το οποίο ως δημιουργός αναλαμβάνει ο Alejandro Landes ο οποίος συνυπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Alexis Dos Santos, με τους Julianne Nicholson και Moisés Arias να ηγούνται του cast εν προκειμένω.

Η εν λόγω ταινία προβλήθηκε στο φετινό Sundance Film Festival αποσπώντας το βραβείο Καλύτερου Δραματικού Φιλμ του Παγκόσμιου Σινεμά. Η πλοκή εκτυλίσσεται στην απομακρυσμένη κορυφή ενός βουνού, κάπου στην Λατινική Αμερική, με επίκεντρο μία ομάδα ατίθασων εφήβων με όπλα. Μάλιστα, έχουν δώσει στους εαυτούς τους ψευδώνυμα όπως ‘Rambo’ (Sofia Buenaventura), ‘Smurf’ (Deiby Rueda), ‘ Lady’ (Karen Quintero), ‘Bigfoot’ (Moisés Arias), ‘Wolf’ (Julian Giraldo) και ‘Boom-Boom’ (Esneider Castro), και πραγματοποιούν μία πολεμική εκπαίδευση ενώ παρακολουθούν την όμηρο της μυστικής δύναμης “The Organization” και μία αγελάδα γαλακτοπαραγωγής. Εξαιτίας μίας ενέδρας, τα παιδιά οδηγούνται στην ζούγκλα και η παρέα διασκορπίζεται. Καλούνται λοιπόν, βρουν έναν τρόπο για την επιβίωσή τους αλλά και για την επανένωσή τους και πάλι σε ένα ενιαίο σύνολο.

Το Monos έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από τις Neon και Participant Media στις 13 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: