Στον “πάγο” η live-action μεταφορά του Akira

Το Thor 4 και η δύσκολη απόφαση του Waititi
17 Ιουλίου 2019 20:22
Στον “πάγο” η live-action μεταφορά του Akira

Πριν λίγες ημέρες σας μεταφέραμε πως η live-action μεταφορά του Akira απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας. Το Akira αποτελεί ένα από τα διασημότερα manga και αργότερα anime όπου εκτός από την τρομερά ενδιαφέρουσα πλοκή του, φέρει για την εποχή του τρομερό σχέδιο και παράλληλα animation. Όμως, από το πουθενά μερικά δυσάρεστα νέα έρχονται να ρίξουν “μαύρο” στο project. Όπως αναφέρει το Variety, η παραγωγή για την live-action μεταφορά του Akira μπήκε στον “πάγο” και αναβάλλεται επ’ αόριστον παρόλο που η ημερομηνία πρεμιέρας του είχε ήδη “κλειδώσει”.

Ο λόγος φαίνεται να είναι η απόφαση του ταλαντούχου σκηνοθέτη, Taika Waititi να αναλάβει να σκηνοθετήσει το Thor 4. Μάλιστα πολλές πηγές αναφέρουν πως ο σκηνοθέτης θέλει να επικεντρωθεί στην επερχόμενη ταινία της Marvel με πρωταγωνιστή για ακόμη μία φορά τον Chris Hemsworth. Μία απόφαση που άφησε έκπληκτους πολλούς μιας και ο Waititi ήταν στη μέση από συναντήσεις με Ιάπωνες ηθοποιούς για τους ρόλους της live-action μεταφοράς.

Δυσάρεστα για ακόμη μία φορά τα νέα για την live-action μεταφορά του Akira. Μία μεταφορά που έχει περάσει πραγματικά από μία κόλαση μιας και όλο το live-action project ακούγεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τουλάχιστον γνωρίζουμε πως μόλις ολοκληρωθεί η επερχόμενη ταινία του Νορβηγού Θεού, το όλο project θα πάρει και πάλι “μπροστά”.