Scary Stories to Tell in the Dark trailer | Κάποιοι σκοτεινοί μύθοι προτιμότερο είναι να ξεχαστούν

Για το καλό όλων…
17 Ιουλίου 2019 11:38
Scary Stories to Tell in the Dark trailer | Κάποιοι σκοτεινοί μύθοι προτιμότερο είναι να ξεχαστούν

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο horror φιλμ Scary Stories to Tell in the Dark του André Øvredal (Trollhunter) σε παραγωγή του βραβευμένου με Χρυσό Αγαλματίδιο, Guillermo del Toro (The Shape of Water).

Η υπόθεση βασίζεται στην αντίστοιχη λογοτεχνική σειρά του Alvin Schwartz, με επίκεντρο μία παρέα εφήβων οι οποίοι τυχαία ανακαλύπτουν πώς ορισμένες ανατριχιαστικές αφηγήσεις μπορεί να ζωντανέψουν και να σκορπίσουν την φρίκη στους δρόμους της μικρής τους πόλης! Οι φίλοι αυτοί λοιπόν, καλούνται να γλιτώσουν τους εαυτούς τους και τα δικά τους άτομα από τις μακάβριες παρουσίες που έχουν απελευθερωθεί και ισχυροποιούνται ολοένα και περισσότερο με το αίσθημα του τρόμου!

Ο del Toro την επιμελήθηκε και το σενάριο της μεταφοράς αυτής μαζί με τους Dan Hageman και Kevin Hageman. Ως παραγωγοί λειτουργούν εδώ οι: Sean daniel, Jason Brown, και η Elizabeth Grave.

Παίζουν οι: Zoe Colletti, Michael Garza, Austin Abrams, Gabriel Rush, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint και ο Javier Botet.

Το Scary Stories to Tell in the Dark θα διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 9 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: