Feedback trailer | Ο απόλυτος τρόμος εκπέμπει live στα FM

Και ένας ραδιοφωνικός παραγωγός ζει τον χειρότερό του εφιάλτη
15 Ιουλίου 2019 12:21
Feedback trailer | Ο απόλυτος τρόμος εκπέμπει live στα FM

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ τρόμου Feedback για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Pedro C. Alonso που συνυπογράφει και το σενάριο από κοινού μαζί με τον Alberto Marini.

Η πλοκή εστιάζει στον διάσημο δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό ‘Jarvis Dolan’ (Eddie Marsan) του “The Grim Reality”, μίας πολύ επιτυχημένης βραδινής εκπομπής στα FM με μεγάλη απήχηση σε όλο το Λονδίνο. Εντούτοις, η καθιερωμένη ρουτίνα του ήρωα θα ανατραπεί με τον πιο αρρωστημένο τρόπο μέσα μια νύχτα, όταν δύο ένοπλοι άνδρες εισβάλλουν στο στούντιο και παίρνουν εκείνοι τον έλεγχο των πραγμάτων σε απευθείας μετάδοση.

Σκοπός τους είναι να έρθει στην επιφάνεια ένα σκάνδαλο το οποίο όμως μπορεί να καταστρέψει στο λεπτό την μακροχρόνια καριέρα του ‘Jarvis’. Τον υποχρεώνουν λοιπόν, να συνεχίσει το ζωντανό πρόγραμμα ακολουθώντας βήμα προς βήμα την δική τους σκαλέτα, διαφορετικά τον περιμένουν οδυνηρές συνέπειες.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Paul Anderson, Ivana Baquero, Richard Brake, Oliver Coopersmith, Alexis Rodney, Anthony Head, Alana Boden και ο Nacho Aldeguer.

Το Feedback αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 24 Αυγούστου του 2019 μέσα στα πλαίσια του FrightFest. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: