Ode to Joy trailer | Ο Martin Freeman δηλώνει «αλλεργικός» σε κάθε αίσθημα ψυχικής ευφορίας!

Τί θα γίνει όμως όταν ο φτερωτός θεός του ρίξει τα βέλη του;
14 Ιουλίου 2019 18:23
Ode to Joy trailer | Ο Martin Freeman δηλώνει «αλλεργικός» σε κάθε αίσθημα ψυχικής ευφορίας!

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την κωμωδία Ode to Joy την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Jason Winer, ενώ το σενάριό της οι Max Werner και Chris Higgins, με πρωταγωνιστή τον Martin Freeman (The Hobbit movies, Sherlock).

Η όλη πλοκή εστιάζει στον ‘Charlie’ (Freeman), έναν βιβλιοθηκονόμο ο οποίος μένει στο Brooklyn. Ο άνδρας αυτός πάσχει από καταπληξία, μία σπάνια παθολογική κατάσταση, σύμπτωμα της ναρκοληψίας το οποίο όταν εκδηλώνεται παραλύουν οι μύες του όποτε κατακλύζεται από δυνατά συναισθήματα ευθυμίας ή έντονες συγκινήσεις. Έτσι, έχει μάθει μέσα από διάφορους μηχανισμούς πώς να διαχειρίζεται πιο συγκρατημένα τα ερεθίσματα χαράς που δέχεται από το περιβάλλον του, την επαφή του με πολύ πρόσχαρα άτομα, και συνεπώς να περιορίζει την έκθεση του εαυτού του σε υπερβολικά εύθυμες περιστάσεις όπως είναι οι γάμοι, οι βαφτίσεις, ακόμη και το συναίσθημα του έρωτα! Ωστόσο, όταν ο δρόμος του διασταυρωθεί με εκείνον της γοητευτικής και χειμαρρώδους ‘Francesca’ (Morena Baccarin) ο ‘Charlie’ θα βρεθεί σε ένα τεράστιο δίλημμα: να καταπιέσει την έλξη που νιώθει για αυτήν ή να την ανατροφοδοτήσει παρά το ρίσκο που ενέχει το ενδεχόμενο να είναι μαζί της;!

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Melissa Rauch, Jake Lacy, Shannon Woodward, Jane Curtin, Ellis Rubin, Jackie Seiden και ο Adam Shapiro.

Το Ode to Joy αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α στις 9 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: