Freaks trailer | Ο Emile Hirsch κρατάει την κόρη του μακριά απ’ ό,τι μπορεί να την βλάψει

Ή μήπως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι;!
12 Ιουλίου 2019 11:14
Freaks trailer | Ο Emile Hirsch κρατάει την κόρη του μακριά απ’ ό,τι μπορεί να την βλάψει

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο sci-fi φιλμ τρόμου Freaks την δράση του οποίου ενορχηστρώνουν οι Zack Lipovsky και Adam Stein, το δίδυμο που γνωρίστηκε ενώ συμμετείχαν στο διαγωνιστικό πρόγραμμα “On the Lot” του Steven Spielberg και έκτοτε ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Το εν λόγω κοινό τους project πραγματοποίησε ένα αξιόλογο πέρασμα και από το περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο και φιλοδοξούν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με πολλές ακόμη δουλειές, όπως το επερχόμενο live-action έργο, με τίτλο Kim Possible.

Ο βασικός άξονας του πιο πρόσφατου έργου τους περιστρέφεται γύρω από έναν διαταραγμένο πατέρα (Emile Hirsch). Αυτός έχει επιλέξει να μένει κλεισμένος στο σπίτι υποχρεώνοντας ωστόσο και την επτάχρονη κόρη του (Lexy Kolker) να είναι εγκλωβισμένη μέσα στα σκοτεινά δωμάτια της κατοικίας τους επειδή θεωρεί ότι ο έξω κόσμος κρύβει μονάχα θανάσιμες απειλές. Παρόλαυτα, ένας μυστηριώδης ξένος, ο ‘Mr. Snowcone’ (Bruce Dern) θα μεταπείσει την μικρή να δραπετεύσει και να τον ακολουθήσει για να ζήσει ελεύθερη μακριά από ασφυκτικούς περιορισμούς. Θα της υποσχεθεί ότι θα βρεθεί για εκείνη μία οικογένεια που δεν θα της γεννά φόβο για το ο,τιδήποτε όπως συνηθίζει να κάνει ο κηδεμόνας της που αξίζει να τιμωρηθεί γι’ αυτό.

To cast του φιλμ συγκροτούν επιπλέον οι Grace Park και Amanda Crew.

Το Freaks έχει οριστεί να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: