Το reboot του ‘Look Who's Talking’ πήρε το πράσινο φως

Με τον Jeremy Garelick να αναλαμβάνει ως σκηνοθέτης
11 Ιουλίου 2019 08:32
Το reboot του ‘Look Who's Talking’ πήρε το πράσινο φως

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι είναι στα σκαριά το remake της κωμωδίας Look Who's Talking (1989) της Amy Heckerling, με τον Jeremy Garelick (The Wedding Ringer) να κάθεται εν προκειμένω στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Στην πρωτότυπη ταινία που έγινε μεγάλο blockbuster, ακολουθούμενη από δύο επιπλέον sequels, πρωταγωνίστησε η Kirstie Alley. Η διάσημη ηθοποιός υποδύθηκε μία καριερίστα η οποία μένει έγκυος από ένα παντρεμένο άνδρα που όμως εξαφανίζεται απροσδόκητα από την ζωή της.

Και κάπως έτσι ο δρόμος της διασταυρώνεται με εκείνον ενός οδηγού ταξί τον οποίο ερμήνευσε τότε ο John Travolta. Οι δυο τους δημιουργούν την δική τους οικογένεια, υποδεχόμενοι περιχαρείς το νέο μέλος της με τον Bruce Willis να λειτουργεί εδώ ως η εσωτερική φωνή του βρέφους ‘Mikey’.

Ο Garelick μίλησε πάνω στο Look Who's Talking που ετοιμάζει αυτός, τονίζοντας για όλο project: «Αυτό που μ’ ενθουσίασε να το κάνω είναι ότι αφενός έχω τέσσερα παιδιά, μεταξύ των οποίων δύο δίδυμα, και είναι κάτι που μπορούν να παρακολουθήσουν, και αφετέρου το να μοιραστώ κάποιες εμπειρίες δικές μου και της συζύγου μου. Όπως το να καταλαβαίνεις πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά, με όποιο λάθος και αν συμβαίνει. Βάλτε και τις φωνές που θα συνοδεύουν τις ανάλογες εκφράσεις του προσώπου, πραγματικά μοιάζει διασκεδαστική ιδέα! Και όλοι συμπαθούν τα μωρά! Η πρόκληση είναι ότι ήταν ένα πολύ καλό φιλμ! Ο Travolta και η Kirstie Alley είχαν υπέροχη χημεία, και η Amy Heckerling έγραψε ένα απίθανο σενάριο! Βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια στο να βρούμε τί θα αφορά η ιστορία μας σε σχέση με την σύγχρονη εκδοχή της ταινίας».

Tags: