Το Avengers: Endgame βρίσκεται μια ανάσα πριν ξεπεράσει το Avatar

Θα τα καταφέρει όμως εν τέλει;
08 Ιουλίου 2019 11:14
Το Avengers: Endgame βρίσκεται μια ανάσα πριν ξεπεράσει το Avatar

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η επανακυκλοφορία του Avengers: Endgame οι υπολογισμοί για το πόσο απέχει από το να νικήσει το Avatar είχαν ξεκινήσει. Τώρα με την ταινία να βρίσκεται εδώ και 11 εβδομάδες στις αίθουσες βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το να ξεπεράσει το ρεκόρ της εμπορικότερης ταινίας όλων των εποχών. 

Το Endgame της Marvel Studios μετράει πλέον $2.776 δισεκατομμύρια έναντι $2.788 του Avatar, φέρνοντας τη διαφορά μόλις στα 12 εκατομμύρια δολάρια. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν έχουν συμπεριλάβει τις διεθνείς αγορές, επομένως μπορεί η ψαλίδα να είναι μικρότερη. 

Η ανανεωμένη μάρκετινγκ στρατηγική της Marvel έφερε το φιλμ των αδερφών Russo σε πλεονεκτική θέση, καθώς αυτόν τον καιρό παίζει το Spider-Man: Far From Home δημιουργώντας ένα ελκυστικό πακέτο.

Ο άθλος του Endgame δεν έχει τελειώσει και ακόμη φαντάζει εξαιρετικά δύσκολος με τα περιθώρια να στενεύουν. Ακόμη, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η Disney να επανακυκλοφορήσει εκ νέου την ταινία για την περίοδο των Oscars, όπου σίγουρα θα βρίσκεται ανάμεσα στις υποψηφιότητες. Άλλωστε το έξτρα περιεχόμενο δέχθηκε ποικίλα σχόλια μιας και η σκηνή με τον Hulk ήταν ατελής στα ειδικά εφέ, προκαλώντας αναμενόμενα δυσαρέσκεια.

Για πόσο καιρό ακόμα η Marvel θα σπρώχνει το Endgame με σκοπό να ξεπεράσει το Avatar δεν είναι γνωστό, αλλά φαντάζει πεπεισμένη να το καταφέρει κάνοντας..."Ό,τι χρειαστεί".