Το νέο The Lion King θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια από το αυθεντικό

Επιβεβαιώνοντας ξανά πως δεν πρόκειται για remake καρέ-καρέ
05 Ιουλίου 2019 10:57
Το νέο The Lion King θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια από το αυθεντικό

Ένας από τους σκεπτικισμούς γύρω από το live-action remake του Βασιλιά των Λιονταριών της Disney είναι εάν θα αποτελεί 'καρέ προς καρέ' αναπαράσταση του αυθεντικού φιλμ κινουμένων σχεδίων. Γεγονός το οποίο ο σκηνοθέτης, Jon Favreau έχει διαψεύσει κατηγορηματικά και τώρα έρχεται ένα ακόμη στοιχείο που τον δικαιώνει.

Και αυτό είναι η διάρκεια της ταινίας, η οποία αποκαλύφθηκε από το BBFC και θα είναι 118 λεπτά. Η μοντέρνα διασκευή του The Lion King επομένως θα είναι κατά 29 λεπτά μεγαλύτερη σε διάρκεια από την θρυλική ταινια κινουμένων σχεδίων του 1994. Μισή ώρα λοιπόν παραπάνω πλοκή σημαίνει πως θα δούμε σίγουρα νέα πράγματα να προστίθενται στην ιστορία.

Για την ιστορία μέχρι τώρα, οι πλειοψηφία των remakes των κλασικών παραμυθιών της Disney έχουν μεγαλώσει σε διάρκεια από τους προκατόχους τους. Για παράδειγμα το πρόσφατο Aladdin ήταν κατά 38 λεπτά μεγαλύτερο, ενώ το Dumbo έφτανε τα 112 λεπτά, έχοντας διπλάσια διάρκεια από το αυθεντικό. 

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που έφτιαξε ένας fan με πλάνα από το trailer για να δείξει τις ομοιότητες των δύο βερσιόν του Lion King. 

Το The Lion King (O Βασιλιάς των Λιονταριών) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 18 Ιουλίου 2019.