O Sam Claflin υπέγραψε για το ‘Enola Holmes’ με πρωταγωνίστρια την Millie Bobby Brown

Λίγο μετά και από την προσθήκη του Henry Cavill στο cast
04 Ιουλίου 2019 06:36
O Sam Claflin υπέγραψε για το ‘Enola Holmes’ με πρωταγωνίστρια την Millie Bobby Brown

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, o Sam Claflin (The Hunger Games) πλέον ανήκει και επίσημα στο επιτελείο των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στο φιλμ μυστηρίου Enola Holmes, με τη Millie Bobby Brown (Stranger Things) να πρωτοστατεί εδώ ως η ομώνυμη φιγούρα.

Η 14χρονη σταρ της sci fi τηλεοπτικής ανθολογίας τρόμου Stranger Things, όσον αφορά το επερχόμενο franchise ταινιών θα υποδυθεί την ‘Enola Holmes’, την έφηβη αδερφή του περίφημου επιθεωρητή ‘Sherlock Holmes’ ο οποίος ζωντανεύει αυτή τη φορά στο πρόσωπο του Henry Cavill (Justice League, The Witcher, Mission: Impossible – Fallout). Η νεαρή ηρωίδα της ιστορίας θα αποδείξει ότι κάνει και εκείνη εξίσου εξαιρετική δουλειά στην διαλεύκανση ανεξιχνίαστων υποθέσεων.

Το συγκεκριμένο project εμπνέεται από τα βιβλία της συγγραφέως Nancy Springer που έχει αποσπάσει το βραβείο “Edgar Award”. To 2006 σημείωσε τεράστια επιτυχία με το «The Case of the Missing Marquess», το πρώτο βιβλίο της λογοτεχνικής της σειράς.

Η Bobby Brown λοιπόν, μεταξύ άλλων μέσω της εταιρίας της, PCMA Productions επωμίζεται επίσης και καθήκοντα παραγωγού στην περίπτωση αυτή, όπως άλλωστε και οι Alex Garcia και Ali Mendes που εκπροσωπούν την Legendary Entertainment.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η υποψήφια για Όσκαρ, Helena Bonham Carter (King’s Speech) θα ερμηνεύσει την μητριαρχική φιγούρα της οικογένειας ‘Holmes’.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το Enola Holmes κάθεται ο Harry Bradbeer, με τον Jack Thorne να επιμελείται την προσαρμογή του σεναρίου.