Το Aladdin είναι πλέον η πιο εμπορική ταινία του Will Smith

Ξεπέρασε το Independence Day
01 Ιουλίου 2019 10:48
Το Aladdin είναι πλέον η πιο εμπορική ταινία του Will Smith

Η "Ημέρα Ανεξαρτησίας" ήταν η ταινία που το 1996 εκτόξευσε τις μετοχές του Will Smith στο Χόλιγουντ και αποτελούσε την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του ηθοποιού. Αυτό μέχρι σήμερα, καθώς την περασμένη εβδομάδα το live-action remake του Aladdin έφτασε τα $874 εκατομμύρια παγκοσμίως, ολοκληρώνοντας τις προβολές του και έτσι, ξεπέρασε τα $817 εκ. του Independence Day.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Aladdin βρίσκεται μόλις στην 3η θέση του box office των ΗΠΑ πίσω από τα Avengers: Endgame και Captain Marvel

Επομένως, το φιλμ της Disney, δια χειρός Guy Ritchie, αποτελεί πλέον την πιο εμπορικά επιτυχημένη ταινία στο box office για τον Smith, ο οποίος ανήρτησε μάλιστα και ένα βίντεο στο Instagram του, δηλώνοντας την ευχαρίστησή τους προς τους fans:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aladdin just became the biggest movie of my career! I’m honored and I’m Speechless. (You see what I did there?Gotta pay attention) The only thing I can say is... Thank You

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith) στις 27 Ιούν, 2019 στις 10:21 πμ PDT

Παρά το γεγονός ότι έχει φτάσει τα 50 του χρόνια ο Will Smith παραμένει δραστήριος και θα τον δούμε στη νέα ταινία του Ang Lee με τίτλο "Gemini Man" σε διπλό ρόλο καθώς θα υποδύεται έναν δολοφόνο και τον νεαρότερο κλώνο του, η οποία κιόλας θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τα επερχόμενα βραβεία Oscars.