Stuber trailer | Ο Kumail Nanjiani πιάνει το τιμόνι ενός ταξί με συνοδηγό του τον Dave Bautista

Βάζουν μπρος και ποιος τους πιάνει!
28 Ιουνίου 2019 17:05
Stuber trailer | Ο Kumail Nanjiani πιάνει το τιμόνι ενός ταξί με συνοδηγό του τον Dave Bautista

Η 20th Century έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη κωμωδία δράσης Stuber του Michael Dowse όπου ο Kumail Nanjiani (Franklin & Bash, Newsreaders) και ο Dave Bautista (Hotel Artemis, Blade Runner 2049) αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Η πλοκή του φιλμ αφορά τον ‘Stu’ (Nanjiani), έναν φιλήσυχο άνδρα που έχει βρει απασχόληση ως οδηγός της Uber. Όταν λοιπόν, τον καλέσει ένας ιδιότροπος πελάτης  (Bautista) ο ανυποψίαστος αυτός  εργαζόμενος θα βρει τον μπελά του, μιας που θα τεθεί στην υπηρεσία του Νόμου με το έτσι θέλω! Ο επιβάτης του ταξί είναι μυστικός αστυνομικός που καταδιώκει έναν επικίνδυνο δολοφόνο. Το απίθανο αυτό ντουέτο θα ζήσει ιστορίες για αγρίους, με πολλές αναποδιές, αστείες καταστάσεις και γενναίες δόσεις αδρεναλίνης.

Το cast συγκροτούν και οι: Iko Uwais (The Raid: Redemption, Star Wars: The Force Awakens), Natalie Morales (Parks and Recreation), Betty Gilpin (Glow), Jimmy Tatro (American Vandal, 22 Jump Street), Mira Sorvino και η συνάδελφος του Bautista από το Guardians of the Galaxy, Karen Gillan.

Το Stuber θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις Η.Π.Α. στις 12 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: