Άνδρας μαχαιρώθηκε στο πλατό της νέας ταινίας της Anne Hathaway

Επεισοδιακά τα γυρίσματα του The Witches
23 Ιουνίου 2019 19:45
Άνδρας μαχαιρώθηκε στο πλατό της νέας ταινίας της Anne Hathaway

Ένα ακραίο και απρόσμενο περιστατικό έλαβε χώρα στο πλατό της νέας ταινίας της Anne Hathaway με τίτλο The Witches. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας άνδρας 40 ετών μέλος της παραγωγής δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε ένα από τα πλατό της Warner Bros. στο Hertfordshire της Αγγλίας. 

Το θύμα λέγεται ότι υπέστει έναν μικρό τραυματισμό στο λαιμό και εισήχθη στο νοσοκομείο, από όπου πλέον πήρε εξιτήριο. Ο δράστης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, λέγεται πως είναι ένας 54χρονος άνδρας, o οποίος συνελήφθη με την κατηγορία σοβαρής σωματικής βλάβης. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 17 Ιουλίου. Η έρευνα ακόμη συνεχίζεται και υπάρχουν ενδείξεις πως οι δύο άνδρες γνωρίζονται μεταξύ τους. 

Η Warner Bros. από την πλευρά της δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω το περιστατικό λέγοντας πως οι Αρχές ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους. Στο σημείο της επίθεσης δεν είναι γνωστό εάν βρισκόταν η Hathaway, με τον εκπρόσωπό της επίσης να αρνείται το οποιοδήποτε σχόλιο. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται την Grand High Witch στο remake της ταινίας του 1990 The Witches, το οποίο σκηνοθετεί ο Robert Zemeckis (Welcome to Marwen).