Το Avengers: Endgame επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με εκπλήξεις

Τι ετοιμάζει η Marvel για όσους τιμήσουν ξανά την ταινία
19 Ιουνίου 2019 20:32
Το Avengers: Endgame επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με εκπλήξεις

Η σαρωτική πορεία του Avengers: Endgame έμεινε στην ιστορία του κινηματογράφου αλλά από ότι φαίνεται δεν τελειώνουν όλα εδώ για την δεύτερη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών. Ένας λόγος είναι χωρίς αμφιβολία το κυνήγι της Marvel με σκοπό να κατεβάσει το Avatar ($2.78 δισ.) του James Cameron από την κορυφή του "all-time" box office, καθώς η ταινία των αδερφών Russo μετράει πάνω από $2.743 δισεκατομμύρια.

Για αυτό και ο Kevin Feige ανακοίνωσε πως το Endgame θα επανακυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την επόμενη εβδομάδα κιόλας, ξεκινώντας από τις 28 Ιουνίου και για όσους την τιμήσουν ξανά θα υπάρξουν μερικές εκπλήξεις.

Ο επικεφαλής των Marvel Studios μιλώντας στο Screenrant αποκάλυψε για το τι περί τίνος πρόκειται:

Δεν πρόκειται για κάποιο extended cut αλλά θα υπάρχει μια βερσιόν στις αίθουσες που θα προσθέτει μερικά καινούργια πράγματα προς το τέλος της ταινίας. Εάν μείνετε και δείτε την ταινία, μετά τα credits, θα υπάρχει μια deleted σκηνή, ένα tribute και μερικές εκπλήξεις. 

Πιθανότατα λέγεται πως αυτές οι εκπλήξεις να είναι έξτρα σκηνές που θα κατέληγαν στην Blu-Ray κυκλοφορία του Endgame και θα τις δείξουν νωρίτερα ή κάποιο teaser για το μέλλον του MCU που μόλις ετοιμάστηκε. Η επανακυκλοφορία κιόλας πέφτει σε ένα θετικό timing καθώς θα προβληθεί ξανά λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα το Spider-Man: Far From Home, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Endgame.

Για την ιστορία και το Avatar επανακυκλοφόρησε λίγο καιρό μετά στις ΗΠΑ αποσπώντας επιπλέον $10.7 εκατομμύρια. Το εάν όμως αυτή η κίνηση θα είναι αρκετή για να σπρώξει το φιλμ στην κορυφή του box office και να ξεπεράσει το Avatar, αυτό φαντάζει αρκετά δύσκολο. 

Ό,τι νέο θα παρουσιαστεί στην επανακυκλοφορία του Endgame στις αίθουσες -προς το παρόν αυτό αφορά μόνο τις ΗΠΑ- σίγουρα θα συζητηθεί.