Spider-Man: Far From Home | Ο Peter Parker θα παλέψει με όλες τις στολές του (trailer)

Ο Mysterio θα είναι όμως εχθρός ή σύμμαχος;
18 Ιουνίου 2019 12:47
Spider-Man: Far From Home | Ο Peter Parker θα παλέψει με όλες τις στολές του (trailer)

Ένα ολοκαίνουργιο διαφημιστικό spot δόθηκε στη δημοσιότητα για το επερχόμενο Spider-Man: Far From Home, το οποίο θα αποτελέσει τον επίλογο του Phase 3 του MCU. Στο spot που θα απολαύσετε παρακάτω προλογίζει ο πρωταγωνιστής Tom Holland και εστιάζει στις στολές που θα δούμε να φοράει ο Spidey στο sequel του "Homecoming". 

Πρόκειται για την αυθεντική στολή που έφτιαξε ο Tony Stark για χάρη του στο Captain America: Civil War, την "νέα στολή" που είδαμε στο Avengers: Infinity War και αποτελεί την "Iron-Spider" βερσιόν, ενώ στη ταινία θα κάνυον ντεμπούτο δύο ακόμα. Η Stealth Suit που του την δίνει ο Nick Fury καθώς τον στρατολογεί στη SHIELD για την αποστολή με τους Elementals, και μια ακόμη την κοκκινόμαυρη που φτιάχνει ο Peter Parker στο μυστικό εργαστήριο του Stark. 

Σε σκηνοθεσία Jon Watts, ο οποίος επιστρέφει για το Far From Home, πρωταγωνιστούν επίσης οι: Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr και Marisa Tomei,

Το Spider-Man: Far From Home (Spider-Man: Mακριά από τον Τόπο του) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Ιουλίου 2019.