Official Secrets trailer | H Keira Knightley πρωταγωνιστεί σε ένα δυνατό πολιτικό θρίλερ

Και θα προσπαθήσει να φέρει στο φως συγκλονιστικές αλήθειες για τον πόλεμο στο Ιράκ
13 Ιουνίου 2019 20:11
Official Secrets trailer | H Keira Knightley πρωταγωνιστεί σε ένα δυνατό πολιτικό θρίλερ

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο πολιτικό θρίλερ Official Secrets του βραβευμένου με Όσκαρ, Gavin Hood (Tsotsi, X-Men Origins: Wolverine, Ender’s Game), το οποίο αντλεί υλικό από το βιβλίο The Spy Who Tried to Stop a War που βασίζεται σε αληθινά συμβάντα σχετικά με την πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, Katharine Gun. 

Εν προκειμένω, την παραπάνω φυσιογνωμία ερμηνεύει η Keira Knightley (Pirates of the Caribbean movies, Pride and Prejudice), ενώ υποκριτικά την πλαισιώνει ο Matt Smith (Doctor Who) ως ο Βρετανός δημοσιογράφος Martin Bright.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται το 2003 επί προεδρίας του Bush, όταν η εισβολή των αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ ήταν πολύ κοντά στο να γίνει. Εν όψει της ταραχώδους αυτής κατάστασης η Katharine Gun πίστευε ότι υπήρχε ακόμη περιθώριο να αποτραπεί ένα τόσο καταστροφικό γεγονός. Το φιλμ ουσιαστικά εξερευνά πώς έδρασε το εν λόγω πρόσωπο διαρρέοντας απόρρητες πληροφορίες για μία παράνομη επιχείρηση κατασκοπείας καθοδηγούμενης από τις Η.Π.Α και το Ηνωμένο Βασίλειο εναντίον μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Η εκτέλεση ενός τέτοιου σχεδίου θα ενεργούσε έτσι ώστε να εκβιαστούν μικρότερα κράτη να ταχθούν υπέρ του πόλεμου.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Ralph Fiennes, Matthew Goode, και ο Rhys Ifans.

Το Official Secrets έχοντας πραγματοποιήσει ήδη ένα πέρασμα από το φετινό Sundance Film Festival, αναμένεται να διανεμηθεί σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. από την IFC Films στις 23 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: