Angel Has Fallen | Στο νέο trailer ο εχθρός είναι προ των πυλών

Και ο Gerard Butler επανέρχεται δριμύτερος ως ο ‘Mike Banning’ για να τον αντιμετωπίσει
12 Ιουνίου 2019 18:50
Angel Has Fallen | Στο νέο trailer ο εχθρός είναι προ των πυλών

Η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία διεθνές trailer για το επερχόμενο θρίλερ δράσης Angel Has Fallen του Ric Roman Waugh (Shot Caller), το 3ο φιλμ στη σειρά από το διάσημο franchise Has Fallen που το εγκαινίασε το Olympus Has Fallen (2013), και έπειτα ακολούθησε και το London Has Fallen (2016).

Ο Gerard Butler (The Ugly Truth, RocknRolla, 300) εδώ επιστρέφει ως ο μυστικός πράκτορας ‘Mike Banning’, που πασχίζει να ξεφύγει από την παγίδα που στήθηκε εις βάρος του υποδεικνύοντάς τον ως εν δυνάμει δολοφόνο του πλανητάρχη( Morgan Freeman). Ο ‘Banning’ με μία ομάδα ομοσπονδιακών πρακτόρων να τον κυνηγούν, και αντιπάλους του που δρουν παρασκηνιακά, πρέπει να αποδείξει ότι είναι αθώος σώζοντας τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. από μία επίθεση στο αεροσκάφος του.

Το cast συναπαρτίζουν και οι: Jada Pinkett Smith (The Matrix Reloaded), Lance Reddick (Fringe), Piper Perabo (Covert Affairs), Mark Gill, Matt O’Toole, Alan Siegel, Nick Nolte, Danny Huston, Tim Blake Nelson και ο John Thompson.

Το σενάριο του συγκεκριμένου project της Millennium Films επιμελήθηκαν οι Creighton Rothenberger και Katrin Benedikt.

Το Angel Has Fallen αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: