Frozen 2 trailer | Η Elsa, η Anna, και ο Olaf σε νέες περιπέτειες!

Πάμε να τους ακολουθήσουμε;!
11 Ιουνίου 2019 16:09
Frozen 2 trailer | Η Elsa, η Anna, και ο Olaf σε νέες περιπέτειες!

Η Walt Disney Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη animated ταινία Frozen 2 των νικητών Χρυσού Αγαλματιδίου, Jennifer Lee και Chris Buck.

Οι παραπάνω δημιουργοί επιστρατεύτηκαν για το πολυαναμενόμενο αυτό sequel της απίθανης ομώνυμης μυθοπλασίας κινουμένων σχεδίων που μπήκε στις καρδιές μικρών και μεγάλων το 2013.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς και η ‘Elsa’ γεννήθηκε με μαγικές δυνάμεις; Στο πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας είδαμε την ηρωίδα να προσπαθεί να βρει απαντήσεις με τους Anna, Kristoff, Olaf και Sven να στέκονται στο πλευρό της. Πλέον όλοι μαζί θα πραγματοποιήσουν ακόμη ένα επικίνδυνο αλλά και συναρπαστικό ταξίδι, όπου η ‘Elsa’ θα αγωνιστεί να τιθασεύσει το χάρισμά της και να βοηθήσει τους αγαπημένους της σε μία άλλη τεράστια πρόκληση!

Εδώ ακούγονται οι φωνές των: Idina Menzel, Kristen Bell (The Good Place), Jonathan Groff και του Josh Gad (Murder on the Orient Express), ενώ την μουσική επιμέλεια του soundtrack έχουν αναλάβει οι βραβευμένοι από την Ακαδημία, συνθέτες Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez.

Νέες αφίξεις στο cast αποτελούν αυτές των Sterling K. Brown (This is Us) και Evan Rachel Wood (Westworld).

Το Frozen 2 αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: