Scary Stories to Tell in the Dark trailer | Κάποιες ιστορίες δεν πρέπει να διαβάζονται ποτέ φωναχτά

Ούτε καν ψιθυριστά…
03 Ιουνίου 2019 23:01
Scary Stories to Tell in the Dark trailer | Κάποιες ιστορίες δεν πρέπει να διαβάζονται ποτέ φωναχτά

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη ταινία υπερφυσικού τρόμου Scary Stories to Tell in the Dark όπου στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο André Øvredal (Trollhunter) σε παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ, Guillermo del Toro (The Shape of Water).

Η όλη πλοκή αντλεί έμπνευση από την ομότιτλη λογοτεχνική σειρά του Alvin Schwartz, με σημείο αναφοράς μία παρέα εφήβων οι οποίοι άθελά τους ανακαλύπτουν πώς ορισμένοι μύθοι μπορεί να λάβουν μία ανατριχιαστικά ρεαλιστική μορφή και να ξεχυθούν ως ένας ζωντανός εφιάλτης στην μικρή τους πόλη! Τα παιδιά αυτά λοιπόν, θα πρέπει να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους από τις αποκρουστικές αυτές φιγούρες που θρέφονται από τον αγνό φόβο και να βρουν έναν τρόπο να σταματήσουν τους αλλεπάλληλους μακάβριους θανάτους στην περιοχή τους.

Ο del Toro την μεταξύ άλλων προσάρμοσε και το σενάριο της εν λόγω κινηματογραφικής διασκευής μαζί με τους Dan Hageman και Kevin Hageman. Το κομμάτι της παραγωγής συντονίζουν επίσης οι Sean daniel, Jason Brown, και η Elizabeth Grave.

Το cast απαρτίζουν οι: Zoe Colletti, Michael Garza, Austin Abrams, Gabriel Rush, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint και ο Javier Botet.

Το Scary Stories to Tell in the Dark έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 9 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: