Dark Phoenix: Ο James McAvoy αποκαλύπτει τον λόγο που άλλαξε το τέλος της ταινίας

Υπήρχαν αρκετές ομοιότητες...
30 Μαΐου 2019 13:25
 Dark Phoenix: Ο James McAvoy αποκαλύπτει τον λόγο που άλλαξε το τέλος της ταινίας

Τι συμβαίνει όταν το τέλος μιας ταινίας εκατομμυρίων δολαρίων σε budget μοιάζει αρκετά με μια άλλη που κυκλοφόρησε πρόσφατα; Η απάντηση είναι πως το γυρνούν από την αρχή. Αυτό συνέβη στην περίπτωση του Dark Phoenix της επερχόμενης ταινίας των X-Men.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Yahoo! Movies ο ένας εκ των αστέρων της ταινίας, James McAvoy μίλησε για το αρχικό τέλος που είχε γυριστεί για το Dark Phoenix και αποκάλυψε πώς άλλαξε εντελώς κατά τη διάρκεια των reshoots:

Το φινάλε έπρεπε να αλλάξει. Υπήρχαν πολλοί παράλληλοι και ομοιότητες με μια άλλη superhero ταινία που βγήκε....πριν λίγο καιρό. Και δεν είχαμε ιδέα για αυτό...

Στη συνέντευξη ο συμπρωταγωνιστής του, Michael Fassbender, αστειεύεται με το γεγονός λέγοντας πως "Είχαμε κατασκόπους στο πλατό". Οι φήμες ωστόσο και οι ψίθυροι στο ίντερνετ εικάζουν πως πρόκειται για μια άλλη ταινία της Marvel. 

Αναφερόμαστε στο Captain Marvel του οποίου το φινάλε μεταφέρεται στο διάστημα για μια μεγάλειώδης μάχη, όπως ακριβώς στο αρχικό τέλος του Dark Phoenix. Πιθανότατα, με την εξαγορά της 20th Century Fox από τη Disney να λαμβάνει χώρα παράλληλα, οι ιθύνοντες της να είδανε τις ομοιότητες και να ενημέρωσαν την παραγωγή της X-Men ταινίας για τους λόγους αυτούς. 

Στο ίδιο άρθρο του Yahoo γίνεται λόγος πως ακόμη και ο σκηνοθέτης της ταινίςα Simon Kinberg παραδέχτηκε εμέσως πλην σαφώς πως άλλαξαν μέχρι και τα εφέ. Συγκεκριμένα τα εφέ μεταμόρφωσης της Jean Gray (Sophie Turner) σε Phoenix ώστε να μοιάζουν πιο "κοσμικά" παρά "φλογερά", όπως δήλωσε ο ίδιος, κάτι που αφήνει υπόνοιες ότι δεν ήθελαν να θυμίζει την υπέρτατη μορφή της Captain Marvel. 

Το Dark Phoenix (X-Men: Μαύρος Φοίνικας) θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 6 Ιουνίου 2019.