O Marwan Kenzari υπέγραψε για το action θρίλερ ‘The Old Guard’

Και ο σταρ του ‘Aladdin’ θα παίξει μαζί με την Charlize Theron
29 Μαΐου 2019 18:24
O Marwan Kenzari υπέγραψε για το action θρίλερ ‘The Old Guard’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, ο Marwan Kenzari (Ben-Hur, What Happened to Monday, Murder on the Orient Express), ο πρωταγωνιστής της live action διασκευής Aladdin της Disney όπου υποδύθηκε τον ‘Jafar’, πλέον θα μπει στα κινηματογραφικά μονοπάτια της αδρεναλίνης και του κινδύνου συμμετέχοντας στο θρίλερ δράσης The Old Guard.

Το εν λόγω project βασίζεται στο comic του συγγραφέα Greg Rucka και του εικονογράφου Leandro Fernandez. Εν προκειμένω, του cast θα ηγηθούν οι Charlize Theron και KiKi Layne, ενώ την σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Gina Prince-Bythewood.

Η όλη πλοκή αφορά μία ομάδα πανίσχυρων στρατιωτών των οποίων επικεφαλής έχει τεθεί η Ανδρομάχη της Σκυθίας (Theron), καταραμένη να παραμείνει αθάνατη, δουλεύοντας μαζί τους ως μισθοφόρος. Μαζί λοιπόν, ανακαλύπτουν την ύπαρξη μίας ακόμη νέας αθανάτου, μίας έγχρωμης γυναίκας που υπηρετεί στους πεζοναύτες. Την ίδια στιγμή ένα σκοτεινός οργανισμός καταγράφει κρυφά τις υπεράνθρωπες δυνάμεις τους. Ο Kenzari θα ερμηνεύσει εδώ έναν άνδρα που κάποτε ήταν Μαυριτανός πολεμιστής.

Πίσω από την παραγωγή του The Old Guard βρίσκονται η Skydance και το Netflix.