Freaks trailer | Ένας πατέρας προειδοποιεί την κόρη του ότι έξω καραδοκούν απίστευτοι κίνδυνοι

Όμως είναι όντως έτσι;!
22 Μαΐου 2019 23:50
Freaks trailer | Ένας πατέρας προειδοποιεί την κόρη του ότι έξω καραδοκούν απίστευτοι κίνδυνοι

Kυκλοφόρησε νέο trailer για το επερχόμενο sci-fi θρίλερ τρόμου Freaks την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφουν οι Zack Lipovsky και Adam Stein, ένα δημιουργικό δίδυμο που γνωρίστηκε ενώ διαγωνίζονταν στην εκπομπή “On the Lot” του Steven Spielberg και έκτοτε ξεκίνησαν να συνεργάζονται.

Η συγκεκριμένη τους δουλειά έκανε ένα φιλόδοξο πέρασμα και από το περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο και έχουν σκοπό να προχωρήσουν και σε άλλα project, όπως το επερχόμενο live-action έργο, με τίτλο Kim Possible.

Εν προκειμένω, η όλη πλοκή εστιάζει σε έναν διαταραγμένο πατέρα (Emile Hirsch) ο οποίος έχει εγκλωβισμένη μέσα σε τέσσερις τοίχους την επτάχρονή του κόρη (Lexy Kolker), απαγορεύοντάς της λιτά και κατηγορηματικά να βγει από το σπίτι τους, αφού όπως ισχυρίζεται εκεί έξω καιροφυλακτούν φρικτοί κίνδυνοι. Εντούτοις, ένας αινιγματικός κύριος, ο ‘Mr. Snowcone’ (Bruce Dern) καταφέρνει να πείσει το κοριτσάκι να διαφύγει μαζί του για να ανακαλύψει την ελευθερία, και να βρει μία οικογένεια που να της αξίζει πραγματικά, τιμωρώντας το άτομο που την κρατάει δέσμια ενός εφιάλτη.

To cast του φιλμ συναπαρτίζουν επίσης οι Grace Park και Amanda Crew.

Το Freaks αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 23 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: