Stuber trailer | Οι Kumail Nanjiani και Dave Bautista εκτελούν ένα δρομολόγιο γεμάτο αδρεναλίνη

Αλλά και πολύ πολύ γέλιο!
22 Μαΐου 2019 23:25
Stuber trailer | Οι Kumail Nanjiani και Dave Bautista εκτελούν ένα δρομολόγιο γεμάτο αδρεναλίνη

Η 20th Century έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη action κωμωδία Stuber του  Michael Dowse όπου κεντρικές ερμηνείες αναλαμβάνουν ο Kumail Nanjiani (Franklin & Bash, Newsreaders) και ο Dave Bautista (Hotel Artemis, Blade Runner 2049).

Ειδικότερα, ο βασικός άξονας της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τον ‘Stu’ (Nanjiani), έναν πράο και ευγενικό άνδρα που εργάζεται ως οδηγός της Uber. Κάποτε παίρνει κούρσα έναν ιδιότροπο πελάτη (Bautista) ο οποίος εν τέλει τον ενημερώνει ότι είναι αστυνομικός και κυνηγάει έναν αμείλικτο δολοφόνο. Οι δυο τους ξεκινούν μία απίστευτη καταδίωξη που θα τους φέρει αντιμέτωπους με επικίνδυνα αλλά και σουρεάλ σκηνικά που σίγουρα δεν τα ζει κανείς κάθε μέρα!

Το cast συναπαρτίζουν μεταξύ άλλων και οι: Iko Uwais (The Raid: Redemption, Star Wars: The Force Awakens), Natalie Morales (Parks and Recreation), Betty Gilpin (Glow), Jimmy Tatro (American Vandal, 22 Jump Street), Mira Sorvino και η συμπρωταγωνίστρια του Bautista από το Guardians of the Galaxy, Karen Gillan.

Το Stuber αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 12 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: