Maleficent: Mistress of Evil trailer | Είστε σίγουροι ότι ξέρετε την αλήθεια πίσω από κάθε παραμύθι;!

Ή μήπως όχι;!
14 Μαΐου 2019 15:39
Maleficent: Mistress of Evil trailer | Είστε σίγουροι ότι ξέρετε την αλήθεια πίσω από κάθε παραμύθι;!

Η Walt Disney Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ φαντασίας Maleficent: Mistress of Evil, το sequel που έρχεται να προσθέσει ένα επιπλέον κεφάλαιο στο κινηματογραφικό παραμύθι του 2014, με πρωταγωνίστριες την Angelina Jolie στον ρόλο της ‘κακιάς μάγισσας’ και την Elle Fanning σε αυτόν της ‘Πριγκίπισσας Aurora’.

Τώρα πια και η Michelle Pfeiffer (Murder on the Orient Express, Ant-Man and the Wasp), καταφτάνει  ως η ‘Βασίλισσα Ingrith’, ενώ ο Harris Dickinson (The Darkest Minds, Trust) ως ο ‘Πρίγκιπας Phillip’, ο αγαπημένος της «Ωραίας Κοιμωμένης».

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Chiwetel Ejiofor (Doctor Strange, 12 Years a Slave), Ed Skrein (Deadpool, Game of Thrones), και ο Robert Lindsay (My Family, Wimbledon). Εκείνοι πάντως, που επανεμφανίζονται είναι οι: Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple, και η Lesley Manville.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Kon-Tiki) ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν οι Linda Woolverton (Alice in Wonderland, Beauty and the Beast), Micah Fitzerman-Blue και ο Noah Harpster (Transparent).

Το Maleficent: Mistress of Evil αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 18 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: