The Dead Don’t Die trailer | Σε περίπτωση ζόμπι-Αποκάλυψης συμβουλευτείτε έναν οδηγό επιβίωσης

Αυτόν που συνιστούν οι Adam Driver και Bill Murray
09 Μαΐου 2019 22:15
The Dead Don’t Die trailer | Σε περίπτωση ζόμπι-Αποκάλυψης συμβουλευτείτε έναν οδηγό επιβίωσης

Η Focus Features έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer και αφίσες για την επερχόμενη μαύρη κωμωδία με ζόμπι The Dead Don’t Die του Jim Jarmusch (Only Lovers Left Alive, Coffee and Cigarettes), με πρωταγωνιστές του τον Adam Driver (BlacKkKlansman, Star Wars: The Last Jedi, Star Wars: The Force Awakens), και τον Bill Murray (The Grand Budapest Hotel, Lost in Translation).

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία μικρή, ήσυχη επαρχιακή πόλη όπου ξαφνικά ζωντανοί νεκροί αρχίζουν να περιφέρονται στην έκτασή της τρομοκρατώντας τους πολίτες. Τρεις αστυνομικοί λοιπόν, και μία παράξενη Σκωτσέζα εργολάβος κηδειών με ιδιαίτερη έφεση στις τεχνικές μακιγιάζ και την ξιφασκία ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παραμείνουν ζωντανοί. Ωστόσο, ο δρόμος για την σωτηρία τους ίσως να οδηγεί σε αδιέξοδο. Όπως και να ‘χει εκείνοι θα φτιάξουν τους δικούς τους κανόνες επιβίωσης και θα προσπαθήσουν να τη γλιτώσουν!

Το cast συναπαρτίζουν οι: Chloë Sevigny (Broken Flowers), Tilda Swinton (Only Lovers Left Alive), Steve Buscemi, Tom Waits, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Iggy Pop, Sara Driver, RZA, Selena Gomez, και η Carol Kane.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι Joshua Astrachan και Carter Logan.

Το The Dead Don’t Die αναμένεται να κάνει παγκοσμίως πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών στις 14 Μαΐου του 2019, ενώ η διανομή του ειδικότερα στις Η.Π.Α. έχει δρομολογηθεί να γίνει από την Focus Features στις 14 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: