IT Chapter 2: Το πρώτο trailer έφτασε με τον Pennywise να ψάχνει για εκδίκηση

Θα τον σταματήσει η ενήλικη παρέα του Loser's Club;
09 Μαΐου 2019 19:02
IT Chapter 2: Το πρώτο trailer έφτασε με τον Pennywise να ψάχνει για εκδίκηση

Η Warner Bros. πιστή στο ραντεβού της έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer του IT: Chapter 2, σε σκηνοθεσία του Andy Muschietti. Η πρώτη ματιά στο sequel εστιάζει στην ενήλικη Beverly η οποία επισκέπτεται ξανά το Derry του Maine 27 χρόνια μετά. Όμως το υπέρτατο κακό επιστρέφει και φυσικά έχει τη μορφή του Pennywise (Bill Skarsgard), ο οποίος ψάχνει για εκδίκηση. 

Το ενήλικο cast περιλαμβάνει τους Jessica Chastain ως Beverly, James McAvoy ως Bill, Bill Hader ως Richie, Isaiah Mustafa ως Mike, Jay Ryan ως Ben, James Ransone ως Eddie και Andy Bean ως Stanley. Μαζί τους επιστρέφει και όλο το νεαρό cast της πρώτης ταινίας με τους Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Chosen Jacobs, Sophia Lillis, Jeremy Ray Taylor, Wyatt Oleff, και Jaeden Martell.

Το σενάριο του sequel που ολοκληρώνει την ιστορία τρόμου που εμπνεύστηκε ο Stephen King διασκεύασε ο Gary Dauberman (IT, Annabelle: Creation). Στη φωτογραφία συναντάμε τον Checco Varese, ενώ στη μουσική τον Benjamin Walfish των Blade Runner 2049 και IT.

Το IT: Chapter 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου 2019. Απολαύστε το πρώτο trailer παρακάτω.