Avengers: Endgame | Τα αδέρφια Russo λύνουν το μυστήριο με τον ρόλο της Katherine Langford

Δίνουν επιτέλους εξηγήσεις για την απουσία της
07 Μαΐου 2019 19:26
Avengers: Endgame | Τα αδέρφια Russo λύνουν το μυστήριο με τον ρόλο της Katherine Langford

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ AVENGERS ENDGAME

Ένα από τα άλυτα μυστήρια για τους fans της Marvel μετά την προβολή του Avengers: Endgame αποτελεί ο ρόλος της Katherine Langford. H πρωταγωνίστρια του 13 Reasons Why του Netflix είχε ακουστεί ότι αποτελούσε μέρος του cast του τότε ατιτλοφόρητου Avengers 4, όπως σας είχαμε ενημερώσει, με τα δημοσιεύματα να τη θέλουν να παίζει την κόρη του Hawkeye. Όμως στην ταινία η νεαρή ηθοποιός δεν εμφανίζεται πουθενά δημιουργώντας ερωτήματα για την συμμετοχή της.

Με την άρση της απαγόρευσης του #DontSpoilTheEndgame οι σκηνοθέτες του φιλμ, τα αδέρφια Russo, μίλησαν ανοιχτά για πολλές άγνωστες πτυχές του και έλυσαν το μυστήριο της Langford.

Μιλώντας στο podcast Happy Sad Confused του MTV, το δίδυμο ανέφερε ότι η Langford πράγματι γύρισε μια σκηνή για το Endgame όπου υποδύθηκε την κόρη του Tony Stark, Morgan, ως ενήλικη. 

Χαρακτηριστικά ο Joe Russo δήλωσε:

Υπήρχε μια ιδέα όπου είχαμε τον Tony να μπαίνει στην μεταφυσική θέση όπου ο Thanos εισήλθε όταν έκανε το πρώτο "Snap" και πώς θα υπήρχε μια μελλοντική εκδοχή της κόρης του. Το δείξαμε στα δοκιμαστικά κοινά και ήταν μια...πραγματικά μπερδεμένη σκηνή.

Αποκάλυψαν, επίσης, ότι στις προθέσεις τους ήταν η ενήλικη πλέον Morgan Stark να συγχωρούσε τον πατέρα της και να τον άφηνε να αναπαυθεί εν ειρήνη. Επειδή αυτή η μεγαλωμένη βερσιόν της Morgan δεν άρεσε στα δοκιμαστικά κοινά, η σκηνή κόπηκε από το τελικό cut. 

Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι η ίδια σκηνή που μπήκε στο Infinity War και είδε τον Thanos να συναντά μια νεαρή έκδοση της Gamora, ήταν επίσης μπερδεμένη και προκάλεσε ερωτήματα.