Fantastic Beasts 3: Νέα ημερομηνία πρεμιέρας και καθυστέρηση για τα γυρίσματα

Θα κυκλοφορήσει τρία χρόνια μετά το Crimes of Grindelwald
29 Απριλίου 2019 20:27
Fantastic Beasts 3: Νέα ημερομηνία πρεμιέρας και καθυστέρηση για τα γυρίσματα

H Warner Bros. ανακοίνωσε μια νέα ημερομηνία πρεμιέρας για το Fantastic Beasts 3. Το επόμενο κεφάλαιο της prequel σειράς του Harry Potter franchise θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2021. Ουσιαστικά, το τρίτο φιλμ θα κάνει πρεμιέρα σχεδόν τρία χρόνια μετά την ημέρα όπου έκανε πρεμιέρα το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Δυστυχώς, αυτή η καθυστέρηση οφείλεται σε αρκετούς παράγοντας όπως στην αντίδραση του κοινού, το βεβαρημένο πρόγραμμα των πρωταγωνιστών του cast, καθώς και της εμπορικής επιτυχίας του που δεν ήταν το αναμενόμενο. Χαρακτηριστικά, το Crimes of Grindelwald απέφερε $653.6 εκατομμύρια έναντι $814 εκ. του πρώτου Fantastic Beasts, δηλαδή περίπου κατά $160 εκατομμύρια λιγότερα. 

Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της Warner Bros. Pictures, Toby Emmerich, ο επιπλέον χρόνος που δίνεται για το Fantastic Beasts 3 θα επιτρέψει στους δημιουργούς να βρούν την καλύτερη δυνατή πλοκή για τη συνέχεια. Τα γυρίσματα του φιλμ αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2020, με τον David Yates να επιστρέφει για ακόμη μια φορά στα σκηνοθετικά καθήκοντα.