Deadwood (η ταινία) | Στο πρώτο trailer φαίνεται ότι κάποιες παλιές έχθρες δύσκολα πεθαίνουν

Γι’ αυτό καλυφθείτε!
26 Απριλίου 2019 19:33
Deadwood (η ταινία) | Στο πρώτο trailer φαίνεται ότι κάποιες παλιές έχθρες δύσκολα πεθαίνουν

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer του ατμοσφαιρικού western φιλμ Deadwood που τιμάει την κληρονομιά της ομώνυμης βραβευμένης με Emmy τηλεοπτικής ανθολογίας του David Milch, η οποία κράτησε από το 2004 έως το 2006.

Σήμερα πια, ο ίδιος ο δημιουργός του σόου υπογράφει τους διαλόγους του κινηματογραφικού project που καταφτάνει ενώ ο Daniel Minahan ενορχηστρώνει την δράση του.

Οι γνωστές και μη εξαιρετέες μορφές της εν λόγω ιστορίας επιστρέφουν μία δεκαετία αργότερα για να πανηγυρίσουν για την ανακήρυξη της Νότιας Dakota ως πολιτεία της Αμερικής. Ως εκ τούτου λοιπόν, παλιές αντιπαλότητες και μίση θα αρχίσουν να ξυπνούν και πάλι, με την τύχη ισχυρών συμμαχιών να διακυβεύεται και το όλο κλίμα να πυρπολείται βαθμιαία από διάφορα τεταμένα σκηνικά.

Στο cast θα επανεμφανιστούν επομένως οι: Ian McShane (Al Swearengen), Timothy Olyphant (Seth Bullock), Molly Parker (Alma Ellsworth), Paula Malcomson (Trixie), John Hawkes (Sol Star), Anna Gunn (Martha Bullock), Dayton Callie (Charlie Utter), Brad Dourif (Doc Cochran), Robin Weigert (“Calamity” Jane Canary), William Sanderson (E.B. Farnum), Kim Dickens (Joanie Stubbs) και ο Gerald McRaney (George Hearst). Από τις νέες προσθήκες αξίζει να αναφέρουμε αυτήν της Jade Pettyjohn.

Πίσω από την εξωτερική παραγωγή του φρέσκου εγχειρήματος βρίσκονται οι: David Milch, Carolyn Strauss, Daniel Minahan, Gregg Fienberg, Scott Stephens, Ian McShane, και ο Timothy Olyphant.

Η ταινία Deadwood θα προβληθεί στο HBO στις 31 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: