O Ben Affleck θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει στο πολεμικό δράμα ‘Ghost Army’

Και από αυτόν θα πάθουν τρομερή ήττα οι Ναζί
24 Απριλίου 2019 22:59
O Ben Affleck θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει στο πολεμικό δράμα ‘Ghost Army’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ, σκηνοθέτης και ηθοποιός Ben Affleck (Argo) ενορχηστρώσει την δράση αλλά θα ηγηθεί επίσης του cast στο επερχόμενο ιστορικό δράμα Ghost Army, η πλοκή του οποίου χρονικά θα τοποθετηθεί την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου “The Ghost Army of World War II: How One Top-Secret Unit Deceived the Enemy with Inflatable Tanks, Sound Effects, and Other Audacious Fakery” του Rick Beyer και της Elizabeth Sayles.

Την προσαρμογή του σεναρίου του Ghost Army αναλαμβάνει ο ταλαντούχος δημιουργός Nic Pizzolato (True Detective). Εδώ λοιπόν, θα αναβιώσει το χρονικό της προσπάθειας ενός μυστικού αμερικανικού στρατεύματος να ξεγελάσει του Ναζί ώστε να καταφέρουν μία σημαντική νίκη εναντίον τους το 1944. Τότε δημιούργησαν στους εχθρούς τους την ψευδαίσθηση μίας πολυάριθμης και ακατανίκητης στρατιωτικής δύναμης στα ευρωπαϊκά πεδία μάχης με σκοπό να εξαπατήσουν τους Γερμανούς και να τους αναγκάσουν να διασπάσουν τις ένοπλες μονάδες τους και να τις στείλουν σε λάθος κατευθύνσεις.

Tags: