Η Michelle Yeoh υπέγραψε για την συμμετοχή της στα sequel του ‘Avatar’

Και έτσι ολοένα και περισσότερο πληθαίνουν τα διάσημα ονόματα του cast
16 Απριλίου 2019 17:31
Η Michelle Yeoh υπέγραψε για την συμμετοχή της στα sequel του ‘Avatar’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon, Sunshine, Memoirs of a Geisha) πλέον ανήκει στο επιτελείο των ηθοποιών για τα τέσσερα επερχόμενα sequel της sci-fi κινηματογραφικής μυθοπλασίας Avatar του James Cameron.

Συγκεκριμένα, η σταρ του Crazy Rich Asians θα υποδυθεί μία επιστήμονα εν ονόματι ‘Dr. Karina Mogue’, πλαισιώνοντας υποκριτικά τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές, τον Sam Worthington και την Zoe Saldana.

Μάλιστα, ο ίδιος ο σκηνοθέτης εξέφρασε την χαρά του για το όλο γεγονός λέγοντας: «Μέσα από την καριέρα της, η Michelle ανέκαθεν δημιουργούσε μοναδικούς και αξέχαστους χαρακτήρες. Ανυπομονώ να δουλέψω με την Michelle για να κάνει το ίδιο ακριβώς και με τα sequel του ‘Avatar’».

Το πρώτο από τα καινούργια φιλμ Avatar που έρχονται να εμπλουτίσουν το πασίγνωστο franchise έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου του 2020,  και ακολουθούν αντίστοιχα το Avatar 3 στις 17 Δεκεμβρίου του 2021, το Avatar 4  στις 20 Δεκεμβρίου του 2024, και τελικώς το Avatar 5 στις 19 Δεκεμβρίου του 2025.